Pariază la o cotă de 50.00 pe victoria Braziliei contra Mexicului

Brazilia este una dintre puținele echipe care nu au dezamăgit la Cupa Mondială 2018, în ciuda egalului din meciul de debut și a victoriei târzii contra reprezentativei statului Costa Rica. Brazilienii nu se mai ghidează după principiul „să dăm un gol mai mult decât adversarul”, fiind acum o formație pragmatică, care are șanse mari să cucerească trofeul în acest an. Următorul obstacol este Mexicul, în optimea de finală programată pentru 2 iulie, de la ora 17:00. Cota reală pentru un succes al „Selecao” contra „verzilor” este 1.50, dar tu poți beneficia de o cotă mărită de 50.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin link-urile speciale de mai jos!

Deschide cont acum pariază pe victoria Braziliei la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
  2. Plasează un bilet simplu premeci pe victoria Braziliei (după 90 de minute) în meciul Brazilia vs Mexic, care se joacă pe 2 iulie, de la ora 17:00, la Cupa Mondială 2018.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON că Brazilia câștigă, la o cotă reală de 1.50. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 15RON și ca fonduri EXTRA 485RON (50 * 10 - 15). Vei avea de rulat suma de 1,940 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită Brazilia vs Mexic

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe victoria Braziliei la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!