Pariază la o cotă de 50.00 pe victoria Croației contra Rusiei

Croația a demonstrat până acum că este una dintre echipele solide ale Cupei Mondiale 2018. Echipa antrenată de Zlatko Dalic joacă în sferturile de finală contra Rusiei, pe 7 iulie, de la ora 21:00. În mod normal, Croația ar trebui să câștige acest meci, fiind și favorita bookmakerilor, care au stabilit o cotă reală de 2.20 pentru ca Modric și Compania să avanseze în semifinale în urma unei victorii obținute în 90 de minute. Poți avea, însă, un câștig mult mai mare dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri online, care are o ofertă pentru clienții noi constând într-o cotă mărită de 50.00 pentru selecția „victorie Croația”. Intră pe link-urile speciale din articol și profită de ea!

Deschide cont acum pariază pe victoria Croației la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
  2. Plasează un bilet simplu premeci pe victoria Croației (după 90 de minute) în meciul Rusia vs Croația, care se joacă pe 7 iulie, de la ora 21:00, la Cupa Mondială 2018.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON pe victoria Croației, la o cotă reală de 2.20. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 22RON și ca fonduri EXTRA 478RON (50 * 10 - 22). Vei avea de rulat suma de 1,912 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită Rusia vs Croația

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe victoria Croației la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi