Pariază la o cotă de 50.00 pe finala Franța vs Croația

Finala mare a Cupei Mondiale 2018 se joacă pe 15 iulie, de la ora 18:00, între Franța și Croația. Este un meci în care se poate întâmpla orice, chiar dacă francezii sunt favoriți. Analizează bine partida, citește ponturile tipsterilor și alege cea mai potrivită opțiune de pariere pentru 1, X sau 2. Indiferent ce decizi, poți miza pe ea la o cotă mărită de 50.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos.

Deschide cont acum pariază pe Franța la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
  2. Plasează un bilet simplu premeci pe 1, X sau 2 în meciul Franța vs Croația, care se joacă pe 15 iulie, de la ora 18:00, la Cupa Mondială 2018.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON pe victoria Franței după 90 de minute, la o cotă reală de 1.90. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 19RON și ca fonduri EXTRA 481RON (50 * 10 - 19). Vei avea de rulat suma de 1,924 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită Franța vs Croația

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe Franța vs Croația la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!