Pariază la o cotă de 50.00 pe ambele marchează în Liverpool vs Man City

Etapa a 8-a din Premier League programează meciul dintre principalele candidate la câștigarea titlului de campioană în acest sezon, Liverpool vs Manchester City (7 octombrie, ora 18:30). Cele două echipe împart prima poziție în clasament, cu 19 puncte, și au marcat în fiecare etapă de până acum. Este foarte probabil să vedem goluri în ambele porți, iar această casă de pariuri online oferă clienților noi o cotă mărită de 50.00 pentru un pariu premeci pe selecția „ambele marchează”. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Pariază pe ambele marchează în Liverpool vs Man City la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe „ambele marchează” în meciul Liverpool vs Man City, de duminică, 7 octombrie, ora 18:30.  (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe „ambele marchează”, la o cotă reală de 1.50. Dacă pariul este câștigător, primești 6 RON cash și alți 194RON (50.00 x 4 - 6) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe ambele marchează în Liverpool vs Man City la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!