Pariază la o cotă de 50.00 că Germania câștigă contra Coreei de Sud

Germania trebuie să câștige meciul cu Coreea de Sud (27 iunie, ora 17:00) la o diferență cât mai mare pentru a avea șanse reale să se califice în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018! Înaintea ultimului meci din faza grupelor, nemții au 3 puncte și golaveraj 0, exact ca Suedia, scandinavii urmând să joace cu Mexicul (care are 6 puncte). Coreea de Sud este cea mai slabă echipei a grupei, pierzând ambele meciuri de până acum. La această agenție de pariuri sportive online poți paria pe o cotă mărită de 50.00 pe victoria Germaniei, dacă îți deschizi cont prin link-urile speciale din acest articol. 

Deschide cont acum pariază pe victoria Germaniei la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
  2. Plasează un bilet simplu premeci cu miza minimă 10RON pe victoria Germaniei în meciul Coreea de Sud vs Germania, care se joacă pe 27 iunie, de la ora 17:00, la Cupa Mondială 2018.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON că Germania câștigă, la o cotă reală de 1.20. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 12RON și ca fonduri EXTRA 488RON (50 * 10 - 12). Vei avea de rulat suma de 1,952 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită Coreea de Sud vs Germania

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe victoria Germaniei la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!