Pariază la o cotă de 5.00 că Anglia va câștiga meciul cu Panama!

Anglia și-a confirmat statutul de favorită și a câștigat primul său meci de la CM 2018, 2-1 cu Tunisia. Duminică, 24 iunie, de la ora 15:00, naționala Albionului pare a avea de îndeplinit o simplă formalitate în partida cu selecționata statului Panama. Cu toată părerea de rău pentru Penedo, echipa sa nu a arătat nimic în confruntarea cu Belgia (0-3). În acest context, e bine să profiți de oferta acestei agenții de pariuri sportive online, care le dă noilor clienți posibilitatea să parieze la o cotă de 5.00 pe victoria Angliei, în locul celei normale de 1.20. Intră pe link-urile speciale din articol și mărește-ți câștigul!

Deschide cont și pariază pe victorie Anglia la cotă mărită de 5.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 5.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEF” 
 3. Plasează un pariu de 50RON pe „victorie Anglia” în meciul Anglia vs Panama, care are loc duminică 24 iunie, cu începere de la ora 15:00, la CM 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON premeci pe victoria englezilor, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 200 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 200 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Anglia vs Panama

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe pe selecția „victorie Anglia”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 5.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „victorie Anglia” în Anglia vs Panama, și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victorie Anglia la cotă mărită de 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi