Pariază la o cotă de 35.00 pe victoria lui FC Barcelona în fața lui Deportivo la Coruna

Deportivo la Coruna primește vizita lui FC Barcelona pe 29 aprilie (ora 21:45) și singurul obiectiv plauzibil este evitarea unei înfrângeri umilitoare. Catalanii vor să termine sezonul în stil de mari campioni, așa că este exclus ca Messi și coechipierii săi să ridice piciorul de pe pedala de accelerație. În mod normal, cota pentru o victorie a oaspeților este 1.25, însă această casă de pariuri online oferă o cotă specială de 35.00 pentru succesul liderului clasamentului spaniol. Poți beneficia de promoție dacă îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă specială de 35.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCQ” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FC Barcelona contra lui Deportivo la Coruna în meciul de dumincă, 29 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar oaspeții câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 170RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 170RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 35.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă specială de 35.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!