Pariază la o cotă de 35.00 pe victoria Braziliei contra Mexicului

Brazilia este principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale 2018, după eliminarea Germaniei, dar și prin prisma evoluțiilor din faza grupelor. Echipa antrenată de Tite este foarte bine organizată și are jucători valoroși în toate compartimentele, astfel că ar trebui să câștige și contra Mexicului, pe 2 iulie, de la ora 17.00. În mod normal, cota pentru victoria „Selecao” după 90 de minute este 1.50, dar tu poți pune același pariu pe o cotă mărită de 35.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online, prin link-urile speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria Braziliei la o cotă mărită de 35.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 35.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEO” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „victorie Brazilia” în meciul Brazilia vs Mexic, care are loc luni 2 iulie, cu începere de la ora 17:00, la Cupa Mondială 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON că se impun brazilienii, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 170 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 170 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Brazilia vs Mexic

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Brazilia” (Rezultat după 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 35.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „victorie Brazilia” în Brazilia vs Mexic și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Braziliei la o cotă mărită de 35.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!