Pariază la o cotă de 30.00 pe calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor

Real Madrid a câștigat cu 2-1, în deplasare, prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor contra lui Bayern Munchen. Pe 1 mai, de la ora 21:45, este foarte probabil ca Cristiano Ronaldo și Compania să obțină calificarea în fața propriilor suporteri, având chiar și varianta unei înfrângeri cu 0-1. În mod normal, cota pentru calificarea „galacticilor” este 1.22, însă această casă de pariuri online oferă o cotă specială de 30.00 pentru un asemenea deznodâmânt al dublei dintre campioana Europei și campioana Germaniei. Poți beneficia de promoție dacă îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Real Marid la o cotă specială de 30.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCT” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui Real Madrid în dauna lui Bayern Munchen după meciul de marți, 1 mai 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Real se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar „galacticii” merg în finală. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 145RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 30.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea lui Real Madrid și doar pentru o miză maximă de 5RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Real Marid la o cotă specială de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!