Pariază la o cotă de 25.00 pe victorie FC Barcelona în meciul cu Huesca

FC Barcelona are două victorii fără gol primit în noul sezon de LaLiga, iar în etapa a 3-a o întâlnește pe nou-promovata Huesca (2 septembrie, ora 19:30). Cele două echipe s-au mai întâlnit în Cupa Regelui, în sezonul 2014-2015, când „extratereștrii” s-au impus cu 4-0 în deplasare și 8-1 pe teren propriu. Victoria campioanei pare doar o formalitate în meciul de duminică, iar tu poți paria pe ea la o cotă mărită de 25.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victorie FC Barcelona la o cotă mărită de 25.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 25.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNFL” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „victorie FC Barcelona” în meciul FC Barcelona vs Huesca, de duminică, 2 august, ora 19:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FC Barcelona, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 120 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 120 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită FC Barcelona vs Huesca

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FC Barcelona”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 25.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe selecția „victorie FC Barcelona” în FC Barcelona vs Huesca și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victorie FC Barcelona la o cotă mărită de 25.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!