Pariază la o cotă de 15.00 pe victoria FCSB-ului contra Viitorului

FCSB are de recuperat două puncte în lupta pentru titlu cu CFR Cluj, iar meciul de duminică cu Viitorul (ora 20:45) este foarte important. Lotul evident mai valoros, terenul propriu și statistica favorabilă sunt argumente importante pentru un pariu pe victoria echipei antrenate de Nicolae Dică. În acest context, această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o promoție pe care ar fi păcat să o ratezi. Poți paria pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 15.00. Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și mărește-ți substanțial veniturile!

​Înregistrează-te și pariază pe victoria FCSB-ului și obține o super cotă de 15.00!

Cum obțin cota mărită de 15.00? 

  • Intră pe pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te”. 
  • Alege să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe piața "1x2" - "FCSB" (miză maximă 5RON). 
  • Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”. 

Exemplu: Pariezi 5RON pe FCSB, iar pariul este câștigător. Având în vedere că în acest moment cota este 1.72, o să primești 8.6 RON cash și alți 66.4 RON sub formă de FreeBet.

Ce trebuie să mai știi legat de această campanie:

  • Depunerea minimă este 40 RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci ("Pariuri sportive").
  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL  
  • FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali,  fără condiții de pariere. 
  • Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK.  

​Înregistrează-te și pariază pe victoria FCSB-ului și obține o super cotă de 15.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!