Pariază la o cotă de 15.00 că FC Barcelona o învinge pe AS Roma

FC Barcelona și AS Roma se întâlnesc pe 4 aprilie (ora 21:45) pentru meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cu Lionel Messi în mare formă, echipa catalană este creditată cu prima șansă la calificare. Bookmakerii le dau șanse infime italienilor să plece neînvinși de pe „Camp Nou”, cota pentru victoria gazdelor fiind de 1.16! La această casă de pariuri online, însă, poți beneficia de o cotă specială de 15.00 pentru victoria lui FC Barcelona, în locul celei normale. Singura condiție este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 15.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNBW” 
  • Plasează un pariu pe victoria lui FC Barcelona în meciul cu AS Roma de miercuri, 4 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar echipa gazdă câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 70RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 70RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 15.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui Bayern și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 15.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!