Pariază la o cotă de 13.00 pe calificarea lui Bayern München

Bayern München merge în Turcia pentru returul cu Beșiktaș, de pe 14 martie (ora 21:45) din optimile de finală ale Ligii Campionilor. După 5-0 în tur, am putea considera că până și 1.001 pentru calificarea nemților este o cotă decentă. Vorbim, totuși, de Bayern München. Dar ce ai spune de cota 13.00? Sunt bani pe jos! Această casă de pariuri online oferă cota 13.00 ca echipa germană să meargă mai departe, în locul celei normale de 1.001. Ca să beneficiezi de ea, trebuie doar să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Bayern la o super cotă de 13.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBO” 
  • Plasează un pariu pe calificarea lui Bayern München în dauna lui Beșiktaș, 14 martie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Bayern se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar Bayern se califică. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 60RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 60RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Besiktas v Bayern München (14/03/2018, ora 21:45) şi alege să se califice Bayern München.
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 13.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui Man Utd și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Bayern la o super cotă de 13.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!