Pariază la o cotă de 10.00 pe victoria „tricolorilor” în primul meci din Liga Națiunilor

România debutează în Liga Națiunilor cu un meci contra naționalei statului Muntenegru, pe 7 septembrie, de la ora 21:45. În afara terenului propriu, „tricolorii” au avantajul că oaspeții nu pot conta pe trei jucători importanți - Jovetic, Marusic și Vesovic - iar un al patrulea, Luka Djordjevic, este incert. O victorie a naționalei noastre este foarte probabilă, iar tu poți paria pe ea la o cotă mărită de 10.00, la această casă de pariuri online. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Pariază pe victoria României la o cotă mărită de 10.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 10.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe victoria României în meciul din Liga Națiunilor, cu Muntenegru, de vineri, 7 septembrie, ora 21:45.  (miză maximă 20RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 20RON pe victoria „tricolorilor”, la o cotă reală de 1.90. Dacă pariul este câștigător, primești 38 RON cash și alți 162RON (20 x 10.00 - 38) sub formă de FreeBet. 

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 20RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe victoria României la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!