Pariază la o cotă de 10.00 pe 1x2 la Liverpool vs FC Porto

Liverpool și FC Porto se întâlnesc marți, de la ora 21:45, în manșa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur, englezii s-au impus cu 5-0.  La acest meci poți plasa primul pariu 1x2 la o cotă mărită de 10.00, cu condiția să deschizi un cont acum prin link-urile din articol la această casă de pariuri online! Atenție: dacă pariul este pierzător vei primi înapoi dublul mizei!

Deschide cont și plasează acum orice pariu 1x2 pe Liverpool vs FC Porto!
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional ”COTA10
  2. Plasează un prim pariu Câștigător meci - 1x2 pe Liverpool vs FC Porto  (06.03.2018, ora 21:45). O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru această promoție.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe victorie Liverpool la o cotă reală de 1.52. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 76RON, și ca fonduri EXTRA 424 RON (50 * 10 - 76). Vei avea de rulat suma de 1,696 RON înainte de a putea solicita o retragere. 

Scenariul 2 - Pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 100RON și ai de rulat 600RON.

Ce trebuie să mai știu?

  1. Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  2. Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție. 
  3. Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  4. Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  5. Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  6. Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează acum orice pariu 1x2 pe Liverpool vs FC Porto!
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!