Pariază la Netbet pe meciurile din Liga 1 şi poţi câştiga un tricou al echipei FCSB!

Eşti fan al echipei FC Steaua Bucureşti şi n-ai un tricou cu formaţia favorită? Acum ai şansa să-l obţii extrem de simplu. Nu trebuie decât să pariezi cel puţin 100 RON, la Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015), pe partidele din cadrul rundei a 25-a din Liga 1 pentru a avea o şansă la câştigarea unui tricou.

concurs-netbet-tricouri-steaua.JPG

În total sunt acordate în cadrul acestei promoţii nu mai puţin de zece tricouri ale campioanei României, semnate de jucători importanţi în angrenajul echipei, precum Chipciu, Adi Popa, Varela, Hamroun sau Kharja.

După cum spuneam, nu trebuie decât să plasezi pariuri cumulate în valoare de 100 RON pe jocurile care au loc în perioada 19-22 februarie în Liga 1. În calcul sunt luate doar pariuri care conţin un singur meci pe bilet, pariuri pre-meci. Un aspect pe care trebuie să-l luaţi în calcul dacă vreţi să participaţi la promoţie este acela că trebuie să vă înregistraţi. Intraţi pe netbet.ro > Promoţii > Câştigă 10 tricouri Steaua cu autograf! şi daţi click pe butonul "Înscriere" din acea pagină. Acest lucru trebuie făcut până cel târziu la finalul zilei de luni, 22 februarie 2016.

O zi mai târziu, pe 23 februarie, cei zece fericiţi câştigători vor fi extraşi prin tragere la sorţi.

Chiar dacă nu eşti fan FCSB recomandarea mea este să pariezi la netbet.ro pe meciurile din etapa a 25-a din Liga 1.În cazul în care vei câştiga un tricou îl vei putea face cadou unui prieten care simpatizează cu echipa aflată pe locul 4 în clasamentul Ligii 1.

Poţi să plasezi pariurile în valoare de 100 RON foarte simplu, aplicând pentru bonusul exclusiv pe care PariuriX vi-l oferă împreună cu Netbet.ro. Dacă deschideţi cont la acest operator accesând link-urile de pe site-ul nostru veţi primi la prima depunere un bonus de 100% din sumă, până la maxim 300 RON, în loc de 50% până la 200 RON  Astfel, dacă depui 100 RON vei primi bonus altă sută de lei, pe care o poţi folosi pentru a paria pe meciurile din "Liga lui Gino".

Deschide cont acum la Netbet şi nu rata meciul următor din Liga 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!