Pariază la cote mărite pe super meciul Gennady Golovkin vs Saul Alvarez

Iubitorii boxului așteaptă cu sufletul la gură meciul de box dintre Gennady Golovkin și Saul Alvarez de pe 16 septembrie, ora 06:00. Neînvins în carieră, cu 34 de victorii obținute prin ko din totalul de 38, Golovkin are o cotă reală de 1.72 pentru un succes, în timp ce mexicanul are o cotă de 2.37 să se impună. Această agenție de pariuri sportive online oferă cote mărite pentru câștigătorul luptei, de 40.00 și, respectiv 50.00. Pentru a beneficia de ele, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile de mai jos.

Deschide cont și pariază pe Golovkin vs Alvarez la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN09” 
 3. Plasează un pariu pe câștigătorul luptei Gennady Golovkin vs Saul Alvarez, de duminică, 16 septembrie, ora 06:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Golovkin, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 195 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 195 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Gennady Golovkin vs Saul Alvarez

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria unuia din cei doi pugiliști. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 40.00, respectiv 50.00.
 • Aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe victoria unuia dintre pugiliști în Gennady Golovkin vs Saul Alvarez și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Golovkin vs Alvarez la cote mărite!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!