Pariază la cote mărite pe finala Ligii Campionilor

Real Madrid și Liverpool se întâlnesc la Kiev (26 mai, ora 21:45), în finala Ligii Campionilor. Madrilenii au câștigat 12 trofee până acum (6 Ligi ale Campionilor și 6 Cupe ale Campionilor Europeni), iar „cormoranii” s-au impus în 5 finale (4 Cupe ale Campionilor Europeni și o Ligă a Campionilor). În această confruntare se poate întâmpla orice, deși Real Madrid este favorită prin prisma cotelor fixate de bookmakeri. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoarea meciului, trebuie să știi că această casă de pariuri online oferă cote mărite cu ocazia marii finale: cotă 12.00 pentru victoria lui Real Madrid (în locul celei normale de 2.20) și cotă 15.00 pentru victoria lui Liverpool (în locul celei normale de 3.10). Tot ce trebuie să faci pentru a paria pe cotele speciale este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea finalei Ligii Campionilor la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot beneficia de cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDM” 
 3. Plasează un pariu simplu premeci pe câștigătoarea finalei Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Liverpool, care se joacă pe 26 mai, de la ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON premeci pe victorie Real Madrid, iar „albii” se impun în 90 de minute. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 550 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 550 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul tău trebuie să fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor promoționale de 12.00, respectiv 15.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe câștigătoarea meciului și doar pentru o miză maximă de 50 RON.

Termeni și condiții

 • Promoția se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.
 • Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul 1 dată înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea finalei Ligii Campionilor la cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi