Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Belgia vs Anglia

Belgia și Anglia se întâlnesc pe 14 iulie (ora 17:00), la St. Petersburg, în finala mică a Cupei Mondiale 2018. Sunt două echipe cu fotbaliști de top, care pot juca doar la victorie, iar această agenție de pariuri sportive online ofertă cote mărite pentru un pariu pe câștigătoare: cota 60.00 pentru victoria Belgiei după 90 de minute și, respectiv, cota 70.00 pentru victoria Angliei. Poți beneficia de această ofertă dacă îți deschizi cont pe link-urile speciale de mai jos. Pariază și câștigă mai mulți bani!

Deschide cont și pariază pe Belgia vs Anglia la o cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEV” 
 3. Plasează un pariu pe „victorie Belgia” sau „victorie Anglia”, în meciul Belgia vs Anglia, care are loc miercuri 14 iulie, cu începere de la ora 17:00, la Cupa Mondială 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victorie Anglia, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 345 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 345 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cote mărite Belgia vs Anglia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe „victorie Belgia” sau pe „victorie Anglia” (ambele în 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 60.00, respectiv 70.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „victorie Belgia” sau pe „victorie Anglia” (în 90 de minute) în Belgia vs Anglia și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Belgia vs Anglia la o cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi