Pariază la cotă de 10.00 pe câștigătoarea Ligii Campionilor

Sâmbătă, 26 mai, vom afla numele noii campioane a Europei. Real Madrid și Liverpool luptă pentru trofeul Ligii Campionilor, începând cu ora 21:45, într-un meci urmărit de peste un miliard de telespectatori de pe toată planeta. Dacă vrei să pariezi pe un succes al lui Real Madrid (inclusiv după prelungiri și lovituri de departajare), cota reală este 1.66. Dacă crezi că trofeul va fi ridicat de „cormorani”, în mod normal, cota este 2.10. Oricare ar fi opțiunea, trebuie să pui o miză destul de mare ca să obții un câștig decent sau poți profita de promoția acestei case de pariuri online, care oferă o cotă mărită de 10.00 pentru orice pariu pe câștigătoarea celei mai importante competiții intercluburi din Europa. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi acum prin intermediul link-urilor speciale din articol. Și încă ceva: dacă pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată, deci nu ai cum să pierzi.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea Ligii Campionilor
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum beneficiez de cota mărită?

 1. Deschide cont la agenția recomandată prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și efectuează un prim depozit.
 2. Plasează un pariu single pe pronosticul „Cine câștigă trofeul?”, în finala de sâmbătă, 26 mai, ora 21:45.
 3. Beneficiezi de cotă 10.00 pentru o miză de maxim 50RON sau primești miza înapoi dacă pariul este pierzător, în limita a 300RON.

Ce trebuie să știu despre pariul de calificare?

 • O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru cota specială de 10.00, și maxim 300RON pentru rambursarea sumei pariate în cazul unui pariu pierzător.
 • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat după înregistrare și doar pentru pronosticul „Cine câștigă trofeul?”.
 • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 10.00.
 • Dacă la primul pariu plasat se folosește opțiunea Cash-out, utilizatorul nu va mai beneficia de bonusul de bun venit.

Ce se întâmplă după ce pariul este decis?

Situația 1 : Dacă ai pariat pe Real Madrid, iar madrilenii câștigă trofeul, vei primi ca fonduri reale câștigul calculat conform cotei normale de pe site, iar restul câștigului este creditat în maxim 72 de ore sub formă de fonduri suplimentare (pentru o miză de maxim 50RON). Această sumă EXTRA trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 7 zile înainte de a putea fi deblocată.

Situația 2 : Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi integral suma pariată în limita a 300RON. Respectiva sumă trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 30 de zile. În ambele cazuri, cota de 1.50 poate fi formată din mai multe pronosticuri (de exemplu un bilet cu două cote de 1.30)

Exemplu : Pariezi 50RON pe succesul celor de la Real Madrid la o cotă normală de 1.66. Dacă această echipă câștigă finala, primești 83RON ca fonduri normale și încă 417RON ca fonduri extra (500 - 83) și ai de rulat suma de 2,085RON (417 X 5 ) în decurs de maxim 7 zile. Dacă pariul este în schimb necâștigător, primești înapoi cei 50RON pariați ca fonduri extra și ai de rulat 250RON în decurs de maxim 30 de zile. 

Termeni și condiții

 • Promoția se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Bonusul trebuie rulat de 5 ori, la cote mai mari sau egale cu 1.50.
 • Bonusul trebuie rulat în termen de 7 zile.
 • Nu poți lua parte la această promoție dacă ai mai avut un alt cont Fortuna.
 • Această promoție se adresează EXCLUSIV jucătorilor noi, veniți prin site-urile de afiliere partenere.
 • Pariul pe cota 10 la Finala Champions League trebuie plasat înainte de startul partidei, sâmbătă, 26.05.2017, ora 21.45.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea Ligii Campionilor
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!