EURO MANIAC - Pariază la Betano pe fiecare meci și câștigi 5XMiza Medie

Pariază pe fiecare meci de la Euro 2016 la Betano și prin promoția specială EURO MANIAC ești răsplătit cu un câștig echivalent a 5XMiza Medie jucată. De exemplu dacă miza medie jucată este 50 RON, vei câștiga automat la finalul Campionatului European 250 RON.

Temeni și condiții pe betano.com

 

Cum se calculează miza medie?

Așa cum ai învățat la matematică se adună toate mizele între ele și se împarte la numărul lor. Dacă de exemplu pe un meci joci mai multe pariuri, asta înseamnă mai multe mize, se iau toate în considerare. Să presupunem că la un meci ai 2 pariuri, unul de 50 RON și unul de 10 RON, pe alt meci ai unul de 30 RON și un al 3-lea meci ai 4 opțiuni jucate cu câte 20 RON. Miza medie va fi suma mizelor de la toate meciurile 50+10+30+20+20+20+20, adică 170 RON, împărțită la numărul de mize, adică 7. Deci vom avea o miză medie de aproximativ 24 RON pe care îi vom primi.Din acest motiv nu îți recomandăm să joci 1 Ron pe cota de 100 și un pariu de 100 de ron pe cota 1.50 de exemplu. Pentru că așa vei avea miza medie 101/2=50.5.

 

Ce pariuri se iau în considerare în cadrul promoției EURO MANIAC?

Toate pariurile de la fiecare meci în parte respectând câteva condiții ce le găsiți mai jos.

  • Se acceptă doar single, nu se iau în considerare nici biletele cu pariuri multiple.
  • Cota minimă este de 1,5.
  • Nu se iau în considerare opțiunile jucate după fluierul de start, deci LIVE-ul este exclus.
  • Nu se iau în considerare opțiunile alese pentru câștigarea Campionatului European și opțiunile speciale puse la dispoziție pentru acest turneu.
  • Dacă ați optat pentru cash-out, miza nu mai este eligibilă pentru promoție
  • Sunt meciuri care au Marjă 0, le veți găsi astfel marcate în ofertă, nu intră la promoție.
  • Atenție la pariurile care sunt plasate din bonus, chiar și bonus parțial, nu sunt eligibile.
  • Nu jucați contre, gen ați găsit cota 2 la peste 2,5 goluri și pe urmă datorită variației găsiți din nou cota 2 pentru sub 2,5 goluri. Mai ales cu Marjă 0 este foarte posibil astfel de situații. Nu vor fi luate în considerare.

Ce se întâmplă dacă nu pariez pe toate meciurile?

Pentru a primi de 5 ori miza medie trebuie să mizezi pe fiecare meci din cele 51 câte se vor juca. Dacă nu reușești asta, nu este o problemă. Între 41 și 50 de meciuri se folosește un factor de multiplcare de 3, iar dacă ai între 26 și 40 vei avea la dispoziție suma egală cu miza ta medie.

Ca să îți fie mai ușor pariază folosind aplicația lor de mobil cu comandă vocală.

 

Cum primesc banii?

De menționat că suma maximă pe care o poți încasa este de 1000 RON și se primește o singură dată! Cea ce este după mine mai mult decât ok, 99% dintre pariori nu vor avea o miză medie de 200 de exemplu. Banii intră automat în cont la maxim 48 de ore de când este gata Campionatul European de Fotbal.

 

O chestiuță care mi s-a părut interesantă

GML își rezervă oricând dreptul de a opri, restricționa sau anula această ofertă pentru orice utilizator, fără vreo notificare prealabilă și la propria discreție. Se aplică Termenii și Condițiile Generale ale GML și Termenii Bonusului.

Țineți minte că am pus și noi astfel de condiții la concursuri? Pentru că se făceau diferite abuzuri, mereu găsim o cale să profităm de sistem,cred că aceasta este metoda prin care vor să se protejeze de astfel de abuzuri. Nu cred că vor fi probleme în final, pentru că nu am găsit plângeri legate de alte campanii asemănătoare demarate de Betano.

ÎNTREBĂRI?

Intră pe https://pariurix.com/discutii/betano-opinii-intrebari-i-asistena-pentru-probleme-56091.html și adresează orice întrebare, un reprezentat oficial al casei de pariuri sau stafful PariuriX îți va răspunde rapid și clar.

 

PARIAZĂ ACUM LA BETANO PE MECIURILE DE LA EURO 2016 ȘI AI CELE MAI BUNE OFERTE DOAR PRIN PARIURIX.COM

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!