Pariază la Arsenal-Chelsea pe o cotă specială de 10.00

Ziua de 24 ianuarie 2018, este una specială pentru pariori. În Anglia se joacă un super derby în faza semifinalelor din Cupa Ligii Angliei, iar Arsenal și Chelsea încearcă să pună mâna pe biletul spre finala de pe Wembley Stadium după ce în turul de pe Stamford Bridge s-a terminat la egalitate scor 0-0. Desigur că după un asemenea rezultat în manșa tur, nu ești sigur dacă să pariezi pe Arsenal sau pe Chelsea. Însă am o veste bună - indiferent ce alegi, poți plasa primul tău pariu 1x2 pe acest meci la o cotă specială de 10.00! Oferta este valabilă la această casă de pariuri online, și doar pentru clienții noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din acest articol!

Deschide cont și plasează-ți pariul pentru meciul Arsenal-Chelsea la o cotă mărită de 10.00!

Cum pariez pe pe meciul dintre Arsenal și Chelsea la o cotă mărită de 10.00? 

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu pre-meci de 40RON pe Câștigător meci - 1,X sau 2 la meciul dintre Arsenal și Chelsea din data de 24 ianuarie 2018 începând de la ora 22:00. 

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: ai plasat un pariu eligibil de 40RON la o cotă de 2.50. Dacă pariul este câștigător primești 100RON ca fonduri reale (40 * 2.50) și 300RON (40 * 10 - 100) ca fonduri extra, și ai de rulat 1,200RON (300 * 4) înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480RON.
 

Termeni și condiții: 

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează primul pariu pe meciul dintre Arsenal și Chelsea la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!