Pariază joi, 27 noiembrie 2014, pe fotbal virtual și ai câștiguri cu 50% mai mari!

Ziua de joi, 27 noiembrie 2014, este perfectă pentru a încerca serviciul de pariuri virtuale pentru meciuri de fotbal oferit de această casă de pariuri online. Aceasta oferă astăzi câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei, în limita a 20 de euro.

Cum funcționează această promoție?
Bonusul este de 50% din valoarea profitului acumulat de voi pe parcursul zilei de astăzi (suma câștigată - suma pariată). Asta înseamnă că dacă plasați 20 de pariuri de cotă 2.00 cu 5 euro fiecare și câștigați 14 pariuri, aveți un câștig de 140 de euro, deci și un profit de 40 de euro. Conform ofertei primiți un bonus suplimentar de 20 de euro (50% din 40 de euro).

promotie-joi.png

Alte informații despre promoție
Pentru a beneficia de pe urma acestei promoții este necesar să plasați minim 20 de pariuri pe fotbal virtual. Promoția este valabilă până în noaptea de joi spre vineri la ora 01:59. Bonusul va fi creditat în cont în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj, deci puteți efectua o retragere oricând doriți.

Se merită să participăm la această promoție?
Fără îndoială răspunsul este da. Noi v-am mai oferit în trecut promoții similare, dar la jocuri de cazino. În timp ce acolo depindeți de noroc, aici depindeți doar de voi. Mulți vor spune că pariurile virtuale sunt imprevizibile însă realitatea este că nu sunt mai imprevizibile ca cele reale. Plus că agenția care vine cu această promoție oferă campionate virtuale, ceea ce înseamnă că puteți paria în mod repetat pe aceeași formație și puteți consula statistici de la meciurile / sezoanele trecute pentru a vă face o idee despre ceea ce vă așteaptă. Fiindcă se joacă meciuri la intervale de 3 minute este mult mai ușor ca la fotbalul real să folosiți și strategii de pariuri sportive (detalii AICI) Mai multe informații despre acest serviciu de pariuri virtuale puteți afla de AICI.

Dacă vă deschieți un cont nou acum beneficiați de un bonus de 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, dar și de un bonus pentru jocuri de cazino de până la 1,200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi