Pariază de pe mobil şi primeşti un bonus de 100% până la 40 RON!

Una dintre primele case de pariuri pe internet licenţiate în România vă oferă un bonus de 100% până la 40 RON atunci când plasaţi primul pariu de pe mobil.

Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) este agenţia care vă propune această promoţie, iar termenii de acordare sunt extrem de simpli.

bonus-netbet-mobil.JPG

Trebuie să plasaţi de pe mobil un pariu pe cote de cel puţin 1.60. De asemenea, dacă pariul este multiplu fiecare selecţie trebuie să aibă cota 1.60.

Ţineţi cont că doar primul pariu de pe mobil este luat în considerare, aşa că dacă vreţi să profitaţi de promoţie plasaţi-l pe o cotă de cel puţin 1.60 .

Bonusul va fi creditat în contul vostru în 24 de ore de la confirmarea pariului şi veţi avea la dispoziţie 60 de zile pentru a îndeplini condiţiile de rulaj. Acest bonus trebuie rulat de opt ori pe cote de minim 1.60. Asta înseamnă că dacă plasaţi un prim pariu de pe mobil de 40 RON trebuie să rulaţi 320 RON în termen de 60 de zile, timp suficient pentru a face rulajul.

În cazul în care aveţi mai multe bonusuri pariuri în cont atunci le veţi rula pe rând în ordinea acordării lor.

Pariurile simple de tip handicap sau sub / peste nu sunt luate în calcul pentru îndeplinerea condiţiilor de rulaje. Însă ele se iau în calcul pe biletele combinate dacă respectaţi cota minimă de 1.60.

Pariază acum de pe mobil la Netbet şi ia un bonus de 40 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi