Pariază că FCSB înscrie cu Lazio și obține o cotă mărită de 10.00!

FCSB primește joi 15 februarie 2018 începând de la ora 22:05 vizita italienilor de la Lazio în meciul din cadrul Uefa Europa League. La primă vedere Lazio este favorită, dar în fotbal este tot timpul loc de surprize. FCSB are o cotă de 4.30 la victorie, iar Lazio o cotă de 1.86, dar pentru a înscrie, FCSB este cotată cu 1.50. 

Asta nu e tot. Află că poți paria pe faptul că FCSB înscrie, la o super cotă de 10.00. Poți face asta la această casă de pariuri sportive online, însă oferta este destinată numai clienților noi, așadar înregistrează-te și pariază. Nu uita că dacă pariul este pierzător, primești înapoi dublul mizei plasate. Deci șansele de a ieșii în pierdere sunt egale cu 0. 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Lazio!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Cum obțin cota mărită de 10.00?

  1. Deschide un cont la această casă de pariuri sportive online și folosește codul promoțional ”FCSB
  2. Plasează un pariu pre-meci de 40RON pe faptul că FCSB înscrie în meciul lui FCSB cu Lazio
  3. În funcție de desfășurarea partidei, există două variante: 

- Pariul este câștigător: Primești în bani reali câștigul calculat conform cotelor de pe site-ul casei de pariuri, urmând ca suma EXTRA să-ți fie virată în portofelul virtual sub formă de bonus. Nu uita că acest bonus trebuie rulat de 4 ori (4X) pe evenimente cu cote de +1.60.

- Pariul este pierdut: Primești înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Aceste fonduri trebuie rulate de 6 ori (6X) pe cote de 1.60 sau mai mari.

Exemplu: Ai plasat un pariu valabil în valoare de 40RON pe faptul că FCSB înscrie cu Lazio la o cotă de 1.50. Dacă pariul este câștigător, primești 60RON ca fonduri reale (40 X 1.50) și 340RON (40 X 10 - 60) ca fonduri EXTRA, și ai de rulat 1,360RON (340 X 4) înainte de a solicita o retragere. Dacă pariul este pierzător, primești înapoi suma de 80RON și ai de rulat 480RON.

Termeni și condiții: 

  • Având în vedere că oferta este valabilă doar pentru clienții noi, nu uita să te înregistrezi prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL
  • ATENȚIE! Dacă aplici pentru această promoție, nu o să mai poți beneficia de de alte oferte de bun venit ale acestei case de pariuri
  • Miza pariului poate să depășească 40RON, însă doar 40RON, sunt luați în considerare pentru această promoție
  • Cerințele de pariere a bonusului trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la creditarea acestuia
  • Trebuie să știi că pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU sunt luate în considerare pentru condițile de pariere aferente bonusului
  • La această promoție nu poți utiliza funcția Cash-Out
  • Dacă folosești Skrill sau Neteller la depunere, nu te califici pentru această promoție

Pariază pe faptul că FCSB înscrie în meciul de pe Național Arena cu Lazio și mărește-ți substanțial veniturile!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

Alte promoții disponibile la FCSB vs Lazio:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!