Pariază astăzi pe sporturi virtuale și vei câștiga cu 50% mai mult ca de obicei!

Pe lângă pariuri sportive, jocuri de cazino sau poker, Sportingbet (deschide cont acum) are și o platformă foarte avansată de pariuri virtuale, iar astăzi vine și cu o promoție pe măsură.

Plasează minim 20 de pariuri pe evenimente virtuale în intervalul 17.07.2015, ora 02:01 - 18.07.2015, ora 01:59 iar la sfârșit vei primi un bonus egal cu 50% din valoarea profitului acumulat de tine în limita a 10€.

Exemplu: Pui 20 de pariuri de cotă 2.00 cu 20 RON fiecare, din care câștigi 12. Asta înseamnă că ai investit suma de 400 RON și ai câștiguri de 480 RON. Tu ai făcut un profit de 80 RON şi conform promoției de astăzi mai primești încă 40 RON.

Bonusul va fi acordat săptămâna viitoare și poate fi utilizat așa cum dorești (nu este supus vreunei condiții de rulaj).

bonus-vineri.png

Pariurile virtuale oferite de Sportingbet pot reprezenta o alternativă perfectă la pariurile reale deoarece oferă următoarele avantaje:

  • poți paria pe patru sporturi diferite: fotbal, tenis, curse de cai și cuse de ogari
  • spre deosebire de agențiile de cartier care oferă doar evenimente single, la Sportingbet poți paria pe campionate virtuale de fotbal sau turnee virtuale de tenis.
  • indiferent de ora de zi sau din noapte vei putea paria pe foarte multe evenimente diferite
  • poți consulta în orice moment statistici de la meciurile sau sezoanele / turneele precedente, iar astfel îți vei face o idee mai bună despre echipa / tenismenul pe care urmează să pariezi.
  • poți aplica diferite strategii de pariuri sportive precum Martingale sau Fibonacci într-un timp foarte scurt. În realitate un campionat de fotbal durează un an, în timp ce un campionat virtual se joacă în doar 150 de minute!
  • La fiecare eveniment virtual te așteaptă o gamă foarte bogată de opțiuni de pariere.
  • Toate evenimentele virtuale sunt oferite în simulări live video

pariuri-virtuale.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi