Pariază astăzi pe Simona Halep şi câştigă de trei ori mai mult decât de obicei!

Colegul meu îţi propunea în articolul Pronostic Timea Bacsinzky vs Simona Halep să mergi pe victoria numărului 5 WTA în minimum de seturi. Mergând mai departe cu recomandarea lui eu îţi propun ceva şi mai interesant, să pariezi pe succesul româncei în două seturi la casa de pariuri online 888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015); asta bineînţeles dacă ai încredere şi tu în acest pronostic.

halep-bacsinzky.jpeg

De ce la 888sport.com şi nu în altă parte? Foarte probabil te numeri printre cei mulţi care n-au cont la această casă de pariuri deorece nu este un nume tocmai popular în România, cum sunt netbet.ro , sportingbet.ro sau unibet.ro. Astfel dacă îţi deschizi cont la 888sport accesând un link de pe site-ul PariuriX vei beneficia de un profit triplat la primul pariu plasat, ofertă EXCLUSIVĂ! Pentru a beneficia de ofertă pe lângă faptul că trebuie să ai contul deschis de pe site-ul nostru mai trebuie să plasezi primul pariu cu o miză între 5 şi 10 euro.

Dacă îndeplineşti condiţiile de mai sus şi primul tău pariu la 888sport.com este câştigat vei primi pe lângă câştigul normal şi de două ori valoarea profitului sub formă de pariuri gratuite. Asta înseamnă că dacă pariezi 10 euro pe victoria Simonei cu 2:0 la seturi şi pronosticul va fi corect atunci vei câştiga o dată 19.5 euro şi apoi vei mai primi un pariu gratuit în valoare de 19 euro. Pariul gratuit îl vei putea paria pe ce doreşti, dar trebuie să ai în vedere că îţi rămâne de pe urma lui doar profitul, bani pe care nu mai trebuie să-i rulezi.

Exemplu: pariezi 10 euro pe 2:0 Simona Halep şi pariul iese, primeşti 19.5 euro în cont şi un pariu gratuit de 19 euro pe care-l joci pe o cotă de 2 şi dacă şi acesta iese vei mai primi în cont încă 19 euro.

Sau poate ţi se pare tentantă cota de 4 avută de Simona pentru victoria în trei seturi. O joci cu 10 euro poţi câştiga pariul de 40 de euro şi alte trei pariuri gratuite de câte 20 de euro fiecare!

Oricum ar fi dacă n-ai cont la 888sport.com chiar merită să profiţi de această ofertă exclusivă PariuriX şi să urmăreşti meciul Simonei de diseară cu şi mai mult interes. Deschide cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi