Pariază astăzi pe fotbal virtual și ia un bonus egal cu 50% din suma câștigată!

Ziua de luni, 5 ianuarie 2015, este perfectă pentru a lăsa pariurile reale deoparte și pentru a trece măcar 24 de ore la pariuri virtuale. 

Motivul este unul cât se poate de simplu: Această casă de pariuri online vine cu o ofertă prin care oferă astăzi câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei la pariuri virtuale pe fotbal, în limita a 20 de euro.

Cum funcționează această promoție? Este foarte simplu. Să presupunem că plasați 20 de pariuri de câte 5 euro fiecare pe cote de 2.00. Din acestea să zicem că voi câștigați 12 și pierdeți opt. Asta înseamnă că ați investit 100 de euro și aveți câștiguri de 120 de euro, deci sunteți cu 20 de euro pe plus. Conform ofertei sunteți eligibil pentru un bonus de 50% din profit, ceea ce înseamnă că veți mai primi încă zece euro.

pariuri-virtuale.png

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă în perioada: 5 ianuarie 2015, ora 02:01 - 6 ianuarie 2015, ora 01:59
  • Oferta este valabilă doar la pariurile plasate pe meciurile din secțiunea "Fotbal virtual".
  • Oferta este destinată atât clienților noi cât și celor actuali.
  • Bonusul este de 50% din profit (suma câștigată - suma pariată).
  • Bonusul maxim este de 20 de euro și este acordat dacă plasați minim 20 de pariuri.
  • Bonusul va fi creditat în balanța contului în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că-l puteți retrage în orice moment.

Această promoție este mult mai avantajoasă decât cele similare la jocuri de cazino, deoarece aici nu mai depindeți la fel de mult de noroc. Mulți vor spune că fotbalul virtual este foarte imprevizibil, dar lucrurile nu stau chiar așa. Agenția care vine cu această promoție oferă campionate virtuale 24/7, acces la statistici de la meciurile și sezoanele precedente dar și simulări live video, astfel încât puteți analiza orice meci exact ca pe unul real și puteți folosi și strategii de pariuri sportive. Accesați următoarele articole pentru mai multe informații.

Informații despre acest serviciu de pariuri virtuale
Strategii de pariuri sportive ce pot fi aplicate pe virtuale

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru pariuri sportive de 50% în limita a 400RON, dar și un bonus pentru jocuri de cazino de până la 1,200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi