Pariază astăzi pe fotbal virtual și câștigă cu 50% mai mult decât de obicei!

Astăzi oferta la fotbal este destul de săracă, dar dacă totuși aveți chef de pariat vă recomandăm să încercați serviciul de pariuri virtuale oferit de acest bookmaker, mai ales că pe tot parcursul zilei este disponibilă o promoție interesantă:

Plasați minim 20 de pariuri pe fotbal virtual iar dacă la sfârșitul zilei sunteți pe plus, primiți un bonus egal cu 50% din valoarea profitului acumulat de voi.

Să presupunem că de exemplu plasați 20 de pariuri de cotă 3.00 pe câte 5 euro fiecare și câștigați opt dintre acestea. Asta înseamnă că voi ați investit 100 de euro și aveți câștiguri totale de 120 de euro, deci aveți un profit de 20 de euro. Conform promoției, pe lângă profitul acumulat mai primiți și un bonus de 10 euro.

fotbal-virtual.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Această ofertă este valabilă doar la pariurile plasate pe meciurile din secțiunea "Fotbal virtual" în perioada: 11.11.2014, ora 02:01 - 12.11.2014, ora 01:59.
  • Bonusul este de 50% din valoarea profitului acumulat pe durata promoției în limita a 20 de euro.
  • Trebuie să plasați minim 20 de pariuri pentru a vă califica pentru această ofertă. 
  • Bonusul va fi creditat în balanța contului în maxim 72 de ore de la încheierea promoției. Acesta nu trebuie rulat și poate fi retras în orice moment.

Puteți paria pe campionate virtuale 24/24. Etapele au loc la distanță de 3 minute astfel încât un campionat durează doar două ore jumătate, ceea ce vă permite să acoperiți într-o singură zi câteva sezoane fără probleme. Astfel puteți practica și strategii de pariuri sportive care să vă mărească șansele de a câștiga ceva bani. 

Dacă vreți să aflați mai multe despre acest serviciu de pariuri virtuale consultați acest articol.
Informații despre folosirea strategiilor de pariuri sportive la virtuale pot fi aflate din acest articol.

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru pariuri sportive de 50% în limita a 400RON dar și un bonus pentru jocuri de cazino de până la 1,200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!