Pariază astăzi pe fotbal virtual iar dacă nu faci profit primești jumătate din bani înapoi!

Astăzi nu avem parte de foarte mult fotbal dar puteți să vă încercați norocul la pariuri virtuale, unde avem și o promoție foarte tare.

Acest site de pariuri online vă rambursează 50% din banii pierduți la pariuri virtuale pe fotbal dacă nu sunteți pe plus la sfârșitul zilei.

Dacă de exemplu voi plasați 20 de pariuri de cotă 2 cu câte 5 euro fiecare, dar nu aveți noroc și câștigați doar opt pariuri, atunci aveți câștiguri totale de 80 de euro deci sunteți cu 20 de euro pe minus față de suma investită. Conform ofertei sunteți eligibil pentru un bonus de 10 euro, astfel încât pierderile vor fi înjumătățite.

promotie-joi.png

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă în perioada: 20 noiembrie ora 02:01 - 21 noiembrie ora 01:59
  • Oferta este valabilă doar la pariurile plasate pe meciurile din secțiunea "Fotbal virtual".
  • Bonusul este de 50% din diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul maxim este de 20 de euro și este acordat dacă plasați minim 20 de pariuri.
  • Bonusul va fi creditat în balanța contului în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Noi v-am mai prezentat astfel de promoții la jocuri de cazino, dar atunci depindeați strict de noroc. Acum însă depindeți doar de voi. Mulți vor spune că pariurile virtuale pot fi imprevizibile, dar realitatea este că și la fotbal real avem parte întotdeauna de foarte multe surprize.

Site-ul recomandat de noi vă permite să pariați pe campionate virtuale de fotbal, facilitate pe care foarte puține agenții de pariuri o oferă (atât online cât și offline). Astfel aveți posibilitatea să pariați în mod repetat pe aceeași echipă și să folosiți și strategii de pariuri sportive care la fotbalul real ar fi durat mult să le puneți în practică. Accesați următoarele articole pentru mai multe detalii:

Informații despre acest serviciu de pariuri virtuale
Strategii de pariuri sportive ce pot fi aplicate pe virtuale

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru pariuri sportive de 50% în limita a 400RON, dar și un bonus pentru jocuri de cazino de până la 1,200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi