Pariază astăzi la Sportingbet și beneficiezi de câștiguri cu până la 35% mai mari, dar și de un bonus de bun venit de maxim 400RON!

Sâmbătă 4 iulie 2015 au loc destul de multe meciuri de fotbal în condițiile în care toate campionatele importante sunt întrerupte.

Dimineața și după ora 12:00 se vor juca etape în campionate asiatice precum China Super League, Coreea de Sud K-League sau Japonia J-League 2, în timp ce după-amiază găsim meciuri din țări nordice cum ar fi Suedia, Norvegia sau Finlanda. Tot după-amiază au loc zeci de partide amicale. Două din atracțiile zilei sunt meciurile de la ora 23:00: Germania F vs Anglia F (finala mică a Campionatului Mondial de fotbal feminin) și Chile vs Argentina (finala Copa America). Pe lângă sportul "rege", poți paria astăzi și pe turneul de tenis de la Wimbledon sau pe partide de baschet sau volei.

Este evident că ai pe ce paria astăzi, astfel că întrebarea care se pune este: unde pariem? Eu îți recomand Sportingbet (deschide cont acum) deoarece acest bookmaker îți oferă un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON şi astfel vei avea mai mulți bani la dispoziție pe care să mizezi pe meciurile favorite.

bonus-prima-depunere-sport.png

Pentru a primi bonusul de bun venit, este necesar să efectuezi un depozit în aceeași zi în care ți-ai deschis contul. Apoi trebuie să rulezi suma depusă de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de șapte zile după care vei primi bonusul pentru care te califici. Mai multe detalii despre promoție găsești AICI.

După ce ți-ai deschis contul, poți profita și de pe urma altor promoții. Una din acestea este "Bonusul - acumulator" deoarece vei beneficia de câștiguri cu până la 35% mai mari ca de obicei la pariurile multiple care conțin doar selecții din fotbal sau tenis. Cu ajutorul acestei promoții vei câștiga mult mai mult la agenția recomandată de mine decât la alți bookmakeri.

bonusul-acumulator.png 

Plus că și cotele oferite sunt destul de bune, în special atunci când vorbim despre cote mari. De exemplu la pariurile de tipul pauză / final pe fotbal, Sportingbet este agenția care de regulă oferă cele mai mari cote din rândul bookmakerilor la care încă poți juca în România. Așa cum se poate vedea, ai destul de multe motive să pariezi astăzi la Sportingbet.

Deschide un cont acum și primești un bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi