Pariază astăzi că trei echipe din Premier League vor marca fiecare minim două goluri şi câştigă de peste şase ori suma investită

Prima etapă din Premier League din 2015 începe astăzi cu câteva dueluri interesante. Avem un meci mai echilibrat decât o arată cotele pe Britannia Stadium, un derby londonez pe White Hart Lane, dar şi două dueluri cu mari favorite - Liverpool şi Manchester City.

Am ales să vă propunem un bilet din trei pronosticuri de acelaşi tip: "echipa x să marcheze peste 1.5 goluri". Într-un duel am mers pe formaţia gazdă, iar în celelalte două pe formaţiile vizitatoare. Avem şi motive pentru care am ales aceste trei formaţii.

Manchester United merge pe Britannia unde va avea un meci greu. Credem însă că van Persie, Falcao şi compania pot marca minim două în poarta unei formaţii care a primit exact două goluri în patru din ultimele cinci meciuri de pe teren propriu. Chiar dacă are doar două victorii externe, Manchester United a marcat minim două goluri în patru dintre deplasările din acest sezon. Şi în tur, dar şi în precedentele trei vizite pe terenul lui Stoke trupa din Manchester a înscris exact două goluri.

Newcastle va găzdui astăzi una dintre cele mai slabe formaţii din Premier League. "Coţofenele" au dat în runda precedentă peste un adversar mult mai puternic decât cel întâlnit astăzi, marcând trei goluri în poarta lui Newcastle. Acasă în luna decembrie Newcastle a reuşit să-i înscrie două goluri şi liderului Chelsea, fiind doar a treia formaţie care-i înscrie echipei lui Mourinho mai mult de un gol în acest sezon. Burnley în schimb a luat minim două goluri în şase din ultimele şapte deplasări, inclusiv în toate cele trei de luna trecută.

În ciuda formei bune traversate de Tottenham credem că aceasta va încheia un nou derby cu Chelsea cu mai mult de un gol primit. S-a întâmplat acest lucru în cinci din ultimele şase dueluri directe. Liverpool, Newcastle sau Stoke (echipe aflate pe locurile 8-10) au reuşit în acest sezon să înscrie minim două goluri pe White Hart Lane. Chelsea avea trei victorii succesive cu 2:0 până să remizeze în precedenta etapă la Southampton (1:1). Atunci trupa lui Mourinho a întâlnit însă a doua cea mai bună defensivă din Premier League. Acum credem că după ce în urmă cu o lună câştiga cu 3:0 duelul cu Tottenham (2:0 în minutul 22) credem că va recidiva şi va marca minim două goluri. 

bilet-t.JPG

Dacă joci la această casă de pariuri online biletul de mai sus şi pierzi dar acesta este primul pariu jucat la ea atunci jumătate din miză (până la cel mul 150 RON) îţi va fi returnată sub forma unui free bet. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi