Pariază astăzi 50 RON la Netbet şi duminică poţi vedea partida Steaua vs Dinamo de la Loja VIP a Arenei Naţionale!

steaua-dinamo-la-netbet.JPG

Actualizare 2 noiembrie 2016

Această promoție a fost valabiă la meciul Steaua vs Dinamo de pe 10 aprilie 2016. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai noi oferte ocazionale oferite de Netbet sau de alte case de pariuri licențiate, atunci accesează cu regularitate secțiunea Promoții de pe site-ul pariurix.com. De asemenea, poți vedea aici o listă cu bonusurile constante oferite de Netbet: https://pariurix.com/agentii/netbet/promotii


Articolul inițial

În ciuda faptului că organele competente au stabilit că actuala FCSB n-are nici o legătură cu Steaua Bucureşti de dinainte de preluarea echipei de către Gigi Becali mulţi încă mai consideră că duminică 10 aprilie 2016 de la ora 20:30 vom avea parte de un derby al fotbalului românesc. Dar nu despre acest lucru vreau să vorbesc în articol, ci despre faptul că agenţia de pariuri Netbet (D. ONJN 927 / 24.06.2015) îţi oferă posibilitatea să vezi meciul direct de pe stadion.

Plasează un pariu pre-live simplu sau combi (1x2 rezultat final) în valoare de cel puţin 50 RON pe o cotă minimă de 1.60 şi intri în tragerea la sorţi pentru una din cele şase invitaţii VIP, duble, oferite de Netbet (deschide un cont acum). Pentru ca un pariu să fie eligibil acesta trebuie să se desfăşoare până astăzi la ora României 22:00. Cu meciuri în Suedia Allsvenskan sau în a doua ligă din Rusia cu siguranţă vei găsi ceva interesant de jucat.

Oferta este valabilă pentru pariurile plasate începând cu 4 aprilie, astfel că dacă deja ai plasat un pariu eligibil (miza minimă 50 RON, doar 1x2 rezultat final fotbal, cota minimă 1.60) intră pe site-ul Netbet, pe pagina de promoţii, apoi pe pagina acestei promoţii şi dă click pe opţiunea "Înscriere" existentă în acea pagină. Poţi face acest lucru până astăzi la ora 22:00.

Cei şase fericiţi câştigători vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook Netbet România în data de 8 aprilie 2016. Fiecare dintre aceştia vor primi indicaţii de unde pot ridica invitaţiile duble la Loja VIP de pe Naţiona Arena.

Dacă nu ai deja cont la sponsorul echipei FCSB şi-ţi deschizi unul accesând ACEST LINK beneficiezi de un bonus exclusiv de 100% din prima depunere până la 300 RON, ofertă clar îmbunătăţită faţă de cea standard care este de 50% din prima depunere până la 200 RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi