Pariază astăzi, 30 octombrie 2014, pe fotbal virtual și ia un bonus foarte atractiv!

Meciurile de fotbal îtî dau bătăi de cap? Rezultatele sunt mult prea surprinzătoare și nu reușești să nimerești acel bilet câștigător pe care îl tot aștepți? Ai prefera să folosești strategii de pariuri sportive dar durează prea mult până aplici o astfel de strategie?

O soluție la toate aceste probleme poate fi reprezentată de pariurile virtuale pe fotbal oferite de această casă de pariuri online. Acesta este unul din cele mai bune servicii de virtuale din mediul online și offline, iar mai jos îți vom arăta de ce.

fotbal-virtual.png

Despre acest serviciu de pariuri virtuale:
La aproape toate agențiile puteți paria doar pe meciuri single, astfel încât partidele pot fi ca o adevărată loterie. Aici însă aveți acces la campionate virtuale ceea ce înseamnă că puteți paria în mod repetat pe aceeași echipă. Un campionat virtual durează doar două ore și jumătate, iar etapele au loc la interval de trei minute. La toate meciurile puteți urmări simulări live video și puteți plasa unul din nenumăratele tipuri de pariuri disponibile: câștigător meci, total goluri, primul gol, handicap, etc. Aveți acces chiar și la statistici despre fiecare echipă în parte din meciurile și campionatele trecute, exact ca la fotbal real! Fiindcă meciurile se dispută atât de rapid, puteți chiar să utilizați foarte simplu strategii de pariuri sportive precum Martingale sau Fibonacci (strategii care la pariuri reale ar fi durat foarte mult). Detalii aici! Dar există un motiv suplimentar pentru care vă prezentăm acest serviciu de virtuale astăzi!

Joi, 30 octombrie 2014, beneficiați de câștiguri cu 50% mai mari la fotbal virtual, în limita a 20 de euro!

promotie-virtuale.png

Exemplu:
Plasați 20 de pariuri de cotă 2.00 pe 5 euro fiecare. Câștigați 14 pariuri, pierdeți 6, ceea ce înseamnă că aveți acum un câștig total de 140 de euro. Profitul vostru este de 40 de euro, deci sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro.

Termeni și condiții
- Bonusul este de 50% din valoarea profitului (suma câștigată - suma cheltuită) acumulat la pariuri pe fotbal virtual în perioada:  30 octombrie, ora 02:01 - 31 octombrie, ora 01:59.
- Bonusul maxim este de 20 de euro.
- Trebuie să plasați minim 20 de pariuri pe fotbal virtual în această perioadă pentru a vă califica pentru ofertă.
- Bonusul va fi creditat pe cont în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj (poate fi retras în orice moment).

Profită și tu acum de această promoție! Primești și bonusuri pentru prima depunere de până la 1,200RON la jocuri de cazino și 400RON la pariuri sportive!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi