Pariază 50RON pe Marseille vs Bordeaux și primești un FREEBET de 100RON!

circus.png

ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI vine cu o ofertă foarte tare la Marseille vs Bordeaux, meci care are loc duminică la ora 21:45 și care contează pentru etapa a 11-a din Franța Ligue 1.

Plasează pe Marseille vs Bordeaux un pariu simplu pre-meci de minim 50RON și vei primi instant un freebet de 100RON, indiferent de rezultatul pariului tău! Datorită acestor condiții promoția este foarte tentantă și nu ar trebui ratată!

 

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

Atunci când plasezi pariul, în biletul virtual va apărea o căsuță verde pe care va trebui să o bifezi pentru a confirma că dorești să participi la această promoție. Freebet-ul va fi valabil timp de 7 zile din momentul acordării și poate fi folosit pe orice meci și orice cotă. Ia totuși în considerare faptul că în urma pariului vei păstra doar profitul, nu și miza.

Asta înseamnă că dacă pui freebet-ul de 100RON pe o cotă de 2.50 iar pariul este câștigător, vei primi pe cont suma de 150RON. Aceasta nu este supusă vreunei condiții suplimentare de rulaj. Mai multe detalii despre ce este un freebet găsești AICI.

Reamintesc că promoția este valabilă doar ACEASTĂ CASĂ DE PARIURIPariază și tu chiar acum!

 

Te-ar mai putea interesa și 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi