Pariază 50RON pe Leverkusen vs Monaco și primești un FREEBET de 100RON!

leverkusen-monaco-2.png

Această casă de pariuri online vine cu o promoție de nerefuzat la partida din Liga Campionilor dintre Bayer Leverkusen și As Monaco. Depune și pariază minim 50RON pe orice opțiune de pariere dorești de la acest meci și vei fi recompensat cu un FREEBET în valoare de 100RON!


Ce trebuie să știu despre această promoție?

  • Ea este destinată atât clienților noi cât și celor existenți.
  • Trebuie să efectuezi măcar un depozit în intervalul 05/12/2016 ora 10:30 - 07/12/2016 ora 21:45
  • Pariul tău de calificare trebuie să fie single pre-meci. Pariurile multiple sau live nu iau parte la această promoție.
  • Atunci când pui pariul vei vedea că în biletul virtual apare o căsuță verde ce trebuie bifată pentru a confirma că dorești să participi la această promoție.
  • Freebet-ul de 100RON va fi creditat imediat ce plasezi un pariu eligibil și este valabil timp de 7 zile. El trebuie folosit integral pe un singur pariu, dar poate fi utilizat pe orice meci, opțiune de pariere sau cotă. În urma utilizării lui vei păstra doar profitul, nu și miza. Detalii despre ce este un freebet găsești aici: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

Nu vedem prea des promoții în care un pariu de 50RON aduce un FREEBET de 100RON indiferent de rezultatul acestuia, așa că această ofertă nu ar trebui ratată. Nu uita, ea este valabilă doar la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi