Pariază 50 RON pe Liga I și ai 50 RON bonus pentru un nou pariu!

Liga I se reia în acest weekend cu meciurile din prima etapă a play-off-ului și a play-out-ului. Betfair a pregătit pe platforma Sportsbook o promoție specială pentru competiția preferată a pariorilor români, prin care aceștia primesc un pariu bonus de 50 RON pentru orice pariu simplu pe meciurile de vineri, 9 martie, cu miza de minim 50 RON (10€/£). Nu rata această oportunitate! Intră pe linkurile din acest articol și profită de cadoul făcut!

Pariază acum și pune mâna pe bonusul de 50 RON!

Cum beneficiez de promoție?

 1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
 2. Plasează orice pariu simplu pe Betfair Sportsbook, pe orice piață, pe meciurile din România Liga 1 din data de 09.03.2018, în valoare de cel puțin 50 RON (10€/£), și vei fi creditat cu un bonus (care va fi creditat sub formă de FREEBET) pe Sportsbook în valoare de 50 RON (10€/£), care poate fi folosit pe meciurile în desfășurare din România Liga 1 în următoarele două zile.
 3. Joacă FREEBet-ul, iar în cazul unui pariu câștigător vei primi doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Dă un CLICK AICI dacă nu știi ce este un freebet.
   

Ce ar mai trebui să știu?

 • Pariul tău care se califică trebuie să fie plasat pe o singură selecție la o cotă minimă de 1.40, pe meciurile din România Liga 1 din 09.03.2018, pe Betfair Sportsbook, și să fie în valoare de minimum 50 RON (10€/£). 
 • Pariurile pentru care s-a folosit cash out (fie parțial, fie complet) nu se califică pentru această ofertă.
 • Pariurile pe meciurile în desfășurare se iau în considerare pentru această promoție.
 • Bonusul Sportsbook primit va expira în termen de 48 de ore și poate fi folosit numai pe meciurile în desfășurare din România Liga 1 din 10.03.2018 și 11.03.2018
 • Miza bonusului nu va fi returnată împreună cu eventualele câștiguri generate.
 • Bonusul primit nu poate fi retras ca numerar și, așa cum s-a menționat mai sus, trebuie folosit pe Betfair Sportsbook. 

Pariază acum și pune mâna pe bonusul de 50 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!