Pariază 20 RON la Netbet pe meciurile din Liga 1 şi vei fi recompensat!

Astăzi începe etapa cu numărul 2 a play-off-ului din Liga 1. Vom avea parte de o reeditare a jocului din ultima etapă a sezonului regulat dintre Pandurii şi Viitorul, de un duel cu repetiţie între Astra şi Steaua după cel din Cupa Ligii de la mijlocul săptămânii, dar şi de o partidă în care Dinamo va încerca să arate la Târgu Mureş că eşecul cu Concordia a fost un simplu accident.

liga-1-play-off-netbet.JPG

Agenţia de pariuri Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) vine cu o ofertă pentru amatorii de pariuri pe meciuri din Liga 1. Pariază minim 20 RON pe oricare din cele trei dueluri din etapa a doua a play-off-ului şi vei fi recompensat cu 10 runde gratuite la jocul de casino Starburst.

Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă a celor de la Netbet.ro trebuie să intri pe site-ul agenţiei iar pe pagina acestei promoţii să dai click pe opţiunea "Înscriere". Poţi face acest lucru până cel târziu în data de 14 martie la ora 23:59 (GMT).

Rundele gratuite vor fi creditate în conturile jucătorilor eligibili în ziua următoare terminării etapei secunde din play-off, adică marţi 15 martie. Ai la dispoziţie două zile să le foloseşti şi să rulezi de 40 de ori câştigurile rezultate de pe urma lor.

Program etapa a doua play-off România Liga 1 şi cote oferite de către netbet.ro.

liga-1-etapa-2-cote-pariuri.JPG

Netbet şi PariuriX îţi oferă şi un bonus exclusiv la prima depunere, 100% până la 300 RON, în loc de 50% până la 200 RON cât este oferta standard. Pentru a beneficia de promoţie trebuie să te înregistrezi accesând un link de pe site-ul nostru!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi