Pariază 2 RON astăzi, 16 aprilie 2015, și primești 15 rotiri în Starburst plus posibilitatea de a pune bilete în Predictorul Fotbalului și Predictorul CM de hochei!

Astăzi Sportingbet (click aici pentru a te înregistra) vine cu câteva promoții foarte atractive de pe urma cărora puteți beneficia investind o sumă modică de numai 2 RON. Despre acestea dar și despre celelalte beneficii oferite astăzi de Sportingbet vom discuta în cele ce urmează.

Ce poți face astăzi 16.04.2015 la Sportingbet cu doar 2 RON?

Una din promoțiile cele mai atractive oferite de Sportingbet este "Meciul Zilei". Puneți un pariu single pe scorul corect al partidei dintre Wolfsburg și Napoli iar mâine la ora 13:00 veți primi 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst. Rotirile valorează 7.5 RON și sunt acordate indiferent de suma pariată (miza minimă 2RON). Detalii AICI.

O dată ce ați pariat pe meciul zilei primiți dreptul de a participa în două concursuri. În primul rând puteți pune astăzi un bilet în "Predictorul Fotbalului", concurs de predicții în care trebuie să ghiciți rezultatele a cât mai multe meciuri din cele 12 alese de agenție. Un bilet perfect, fără vreun pronostic greșit, vă face mai bogat cu 45.000 RON. Participarea este gratuită așa că nu aveți ce pierde! Detalii AICI.

predictorul-fotbalului.JPG

Un concurs similar este și "Predictorul CM de hochei". Aici trebuie să ghiciți clasamentul celor două grupe și câștigătoarele din play-off de la Campionatul Mondial (care începe 1 mai). Premiile sunt fabuloase: puteți câștiga o Skoda Superb, 40,000€, Ipad Mini 3 și multe altele! Ca și în cazul concursului de mai sus puteți pune astăzi un bilet în mod gratuit dacă ați pariat pe Meciul zilei sau pe orice alt eveniment sportiv. Detalii AICI.

Iar odată ce ați plasat un pariu la Sportingbet primiți și 20 de puncte bonus la concursul "Pariorul Lunii" și vă măriți șansele de a câștiga o parte din potul de 4.500 RON pus în joc în fiecare săptămână. În acest concurs puteți participa direct de pe site-ul Pariurix. Detalii AICI.

Un alt concurs accesibil de pe site-ul nostru este "Biletul zilei". Creați un bilet cu predicții de la meciuri de astăzi iar la sfârșitul zilei puteți câștiga 40RON! Detalii AICI.

Deci să concluzionăm ce am prezentat până acum:

Mizând doar 2 RON pe Meciul zilei veți primi 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino, veți putea pune câte o predicție astăzi în "Predictorul Fotbalului" și "Predictorul CM de hochei" și primiți și 20 de puncte în "Pariorul Lunii" . Plus că puteți câștiga pariul. Chiar nu trebuie să ratați această ocazie.

hochei-predictor.png

Alte promoții oferite astăzi

Cei de la Sportingbet mai au și alte promoții interesante astăzi. Una din ele este "Bonusuri calendar". Conform acesteia beneficiați de o rambursare de 50% la ruletă live în limita a 20€. Astfel sunteți acoperiți în caz că norocul nu vă surâde. Detalii AICI.

Iar dacă tot a venit vorba de jocuri de cazino, puteți încerca unul din cele 160 de sloturi diferite de pe site. Recomadăm în special jocul Hall of Gods deoarece jackpotul cel mare a atins valoarea de 33,5 milioane RON şi în plus mai sunt alte două jackpoturi mai mici care se pot câştiga oricând.

Dacă vă jucați astăzi la Sportingbet Casino veți primi mâine până la 100 de rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst.

Să vorbim un pic și de poker deoarece la Paradise Poker găsiți turnee pentru toate bugetele. Să vă dăm câteva exemple. La ora 16:00 are loc "$100 Freeroll", turneu cu înscriere gratuită dar premii de 100$. Un alt turneu perfect pentru cei cu buget redus este "Pokerjumbo.com $750" de la ora 21:00. În schimbul unui buy-in de numai 10 cenți, vă veți bate pentru o parte din potul de 750$.

Dacă sunteți un jucător profesionist sau tindeți să deveniți unul atunci "$3,500 Grand Live St. Maarten Online Final" de la ora 21:00 este turneul potrivit pentru voi. Câștigătorul va primi drept de participare la un turneu offline în Caraibe cu toate cheltuielile incluse. pokerjumbo.png

Bonus pentru prima depunere și program de fidelitate

Dacă n-aveți cont la Sportingbet probabil după citirea acestui articol v-am convins că ar trebui să vă deschideți unul. Atunci mai avem o veste bună. Clienții noi primesc trei bonusuri de bun venit, după cum urmează:
- pariuri sportive: 50% în limita a 400 RON
- jocuri de cazino: maxim 1.200 RON
- poker: maxim 1.000$

În timp ce jucați veți primi puncte în funcție de sumele rulate la pariuri și cazino. Dacă la sfârșitul lunii veți acumula minim 30,001 de puncte veți primi acces în Premium Club acolo unde veți beneficia de bonusuri și promoții exclusive foarte consistente. Detalii AICI.

Să vă dăm un exemplu. Utilizatorii care au deja un astfel de acces primesc astăzi lozuri răzuibile gratuite în jocul ACE, lozuri a căror valoare totală este de 200 RON! Tot astăzi aceștia primesc un bonus de până la 300€ la jocul "Gonzo's Quest". Detalii AICI.

lozuri-joi-vineri.png

Deschide și tu un cont acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi