Pariaţi pe meciurile din NBA şi dacă pierdeţi pariul în overtime miza vă este returnată

NBA, cel mai atractiv campionat de baschet pentru pariori, este în plină acțiune. Noapte de noapte avem dispute care mai de care mai interesante. Pentru a reuși să atragă cât mai mulți pariori către ea această casă de pariuri online vă returnează miza dacă pierdeți pariul dar meciul se decide în overtime.

Pariați pe câștigătoarea partidei și dacă această pierde în overtime primiți miza înapoi până la cel mult 25 de euro. Oferta este valabilă atât pre match, cât și live. Miză minimă trebuie să fie de 5 euro, iar cota minimă pentru a beneficia de promoție este 1.50.

nba-888sport.JPG

Suma returnată oferită este divizibilă cu 5. Astfel dacă pariați 8.50 euro free bet-ul va fi de 5 euro sau continuând, dacă pariați 13 euro freebetul este 10 euro şi aşa mai departe până la 25 de euro.

Pariurile gratuite vor fi creditate în maxim 72 de ore de când pariul pierdut a fost validat. Miza freebetului nu va fi creditată în cont. Dacă primiți pariul gratuit maxim, de 25 de euro, îl pariați pe o cotă de 3 și câștigați atunci veți rămâne în cont cu 50 de euro. Free bet-ul trebuie pariat tot deodată și nu poate fi combinat cu pariurile pe bani reali.

În primele 13 zile din luna noiembrie în NBA au fost cinci meciuri decise după overtime. În aceste condiții condiseram că este bine să alegeți o agenție cu astfel de returnări, pentru că nu se știe niciodată când aveți ghinion și pierdeți un meci după overtime.

Click aici pentru a paria pe meciurile din NBA!

PS: Oferta este valabilă nu numai la NBA, ci și la NFL (campionatul de fotbal american), condiţiile fiind similare cu cele prezentate mai sus. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi