Pariați pe meciul Newcastle - Southampton și primiți șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

Newcastle și Southampton se întâlnesc astăzi cu începere de la ora 19:30 într-un meci ce contează pentru etapa a 22-a din Anglia Premier League. Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această casă de pariuri online și veți fi recompensați cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 18.01.2015, ora 13:00 - 19.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Echipa gazdă a pierdut șase din ultimele opt meciuri oficiale și ocupă în acest moment locul 10 în Premier League. Adversara sa este într-o formă mult mai bună, venind după o serie de șapte partide consecutive fără înfrângere (5/2/0). "Sfinții" au reușit în ultima vreme câteva rezultate-surpriză: au remizat cu Chelsea la sfârșitul lui 2014, au învins pe Arsenal cu 2-0 chiar în prima zi din 2015, iar în urmă cu o săptămână au răpus "diavolii roșii" chiar pe Old Trafford.

În ciuda rezultatelor recente, casele de pariuri consideră confruntarea de astăzi ca fiind una destul de echilibrată. Gazdele au o cotă de 3.20 pentru un succes, în timp ce echipa lui Gardoș are cota 2.25. Cota pentru o remiză este de 3.25. Puteți vedea mai jos lista completă de cote pentru opțiunea Scor Corect:

scor-corect.png

Agenția care oferă această promoție vă oferă șansa de a câștiga pe 20 ianuarie o excursie de două persoane la Londra și posibilitatea de a urmări direct de pe Stamford Bridge meciul dintre Chelsea și Manchester City. Puteți afla mai multe detalii despre promoţie din acest articol.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi