Pariați pe meciul Bordeaux - Nice și primiți 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 21:30 are loc partida dintre Bordeaux și Nice, meci ce deschide etapa a 21-a din Franța Ligue 1. Pentru acesta avem o promoție foarte tentantă.

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această casă de pariuri online și primiți 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului.

bordeaux-nice.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 17.01.2015, ora 13:00 - 18.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Cele două echipe ocupă locurile șase și 12 cu 32, respectiv 25 de puncte. Echipa gazdă vine după o remiză albă pe terenul vicecampioanei Franței, Monaco, în timp ce Nice a câștigat în ultima etapă acasă cu Lorient cu 3-1 deși a fost condusă.

La confruntarea din această seară echipa gazdă este favorită cu o cotă de 1.85 pentru un eventual succes, în timp ce formația vizitatoare are o cotă de 3.75 la victorie. Cota pentru un rezultat de egalitate este de 3.30. Interesant este faptul că în ultimele șase partide directe nu s-a impus niciodată echipa gazdă. Mai jos puteți vedea cotele oferite pe opțiunea Scor Corect:

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi