Pariati pe fotbal virtual la Sportingbet!

EDITARE aprilie 2017 :

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) nu mai oferă pariuri pe fotbal virtual sau alte sporturi virtuale. Pentru o recenzie actualizată a acestei case de pariuri online accesează link-ul : https://pariurix.com/agentii/sportingbet.

Deschide acum un cont la Sportingbet! Te așteaptă un bonus atractiv! 

 

Articolul inițial

Pariază acum pe fotbal virtual la Sportingbet și încasează un bonus atractiv de bun venit! Majoritatea pariorilor si-au incercat macar o data norocul si la pariuri virtuale, pentru a vedea daca acolo sunt mai norocosi decat la pariurile pe sporturi reale. Majoritatea caselor de pariuri (atat online, cat si offline) au un sistem destul de "primitiv" pentru pariurile virtuale pe fotbal, fiindca nu ofera campionate virtuale, ci doar meciuri single.

De asemenea, majoritatea ofera foarte putine optiuni de pariere, astfel incat experienta de pariere nu seamana cu cea reala. Din punctul nostru de vedere cel mai evoluat astfel de serviciu este cel oferit de Sportingbet (click aici pentru a deschide cont nou), iar in cele ce urmeaza vom explica de ce.
 

Campionate virtuale

Sunt foarte putine agentii de pariuri online care ofera campionate virtuale, iar Sportingbet este una dintre aceste exceptii. Sportingbet ofera cate un campionat de 16 echipe la fiecare 150 minute (2 ore jumatate). Se disputa cate o etapa la fiecare trei minute, iar toate cele opt partide ale etapei sunt disponibile in simulari live video. Aceste campionate virtuale sunt disponibile 24/24, astfel incat puteti sa va jucati la orice ora din zi sau din noapte.

De ce este important sa avem campionate virtuale? In primul rand putem paria in mod constant pe aceeasi echipa, putem vedea cum joaca, cate puncte are in clasament, cate puncte are adversara ei sau ce a facut in partidele precedente (exact ca la fotbal real). In acest mod stim care echipa este mai buna si stim la ce sa ne asteptam din partea celor doua formatii. Ne sunt puse la dispozitie prin care putem vedea rezultatele tuturor meciurilor din campionat, un clasament al golgheterilor, rezultate directe dintre doua echipe din campionatele precedente, rezultatele pe teren propriu/deplasare, forma de moment si multe altele. Daca vrem sa pariem pe fotbal virtual la o alta agentie de pariuri, singurul nostru punct de reper sunt cotele si astfel pariul nostru este o simpla loterie.

Campionatele de fotbal virtual de la Sportingbet sunt destul de reale din punct de vedere al desfasurarii lor. Bineinteles ca avem parte si de surprize, atunci cand o echipa favorita ia bataie de la un outsider (exact cum se intampla si in fotbalul real), dar sunt formatii care per total sunt mai bune decat celelalte si care reusesc sa domine campionatul. Sunt si echipe care se chinuie sa stranga puncte de la meci la meci, iar cotele oferite la pariurile de tipul 1x2 sunt de obicei destul de echilibrate.

Multe tipuri de pariuri

Majoritatea site-urilor online sunt destul de limitate in ceea ce priveste tipurile de pariuri oferite. La Sportingbet putem paria insa pe orice meci toate optiunile disponibile si la fotbal real: castigator meci, total goluri, scor corect, urmatorul gol, castigator la pauza, handicap etc.Puteti plasa atat pariuri single pe fiecare meci in parte, cat si pariuri combinate.

Campionatul virtual se disputa foarte rapid si avem parte de actiune incontinuu, astfel incat nu avem timp sa ne plictisim. In doar doua ore jumatate acoperim un sezon intreg, astfel incat avem posibilitatea sa folosim chiar si strategii de pariuri sportive pe care in mod normal le-am fi folosit pe fotbal real (de exemplu strategii de tipul Martingale/ Fibonacci pe total goluri, castigator meci, rezultate de egalitate a unei echipe etc).

Astfel daca vreti sa va incercati norocul la fotbal virtual, va recomandam sa incercati platforma celor de la Sportingbet, aceasta fiind probabil cea mai complexa si performanta de acest tip in momentul de fata.

Joaca acum fotbal virtual la Sportingbet!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii