Pariati pe finalele de sambata si va returnam miza

Sambata este ziua meciurilor decisive. Mai intai se va stabili ultima echipa ce va evolua in sezonul viitor in Premier League. Pentru acest loc se vor lupta pe Wembley West Ham si Blackpool. Cateva ore mai tarziu vom afla cea mai buna echipa de club din Europa. Pe Allianz Arena vor juca cu trofeul pe masa Bayern Munchen si Chelsea.

888sport.jpg

888sport.com vine cu o super oferta. Daca pariati pe rezultatul final (1x2) si castigatoarea se decide la penalty-uri primiti miza inapoi sub forma unui freebet. Suma maxima care vi se ramburseaza pentru fiecare meci este de 50 de lire sterline. Valoarea pariului gratuit se va retrage din castigul eventual plasat.

Pentru a intelege mai bine sa dam doua exemple. 1. Plasati 50 de lire sterline ca West Ham castiga partida cu Blackpool. Daca dupa 90 de minute scorul este egal in mod normal pariul este pierdut, nu si la 888sport. Daca partida ajunge la penalty-uri atunci aveti asigurat un freebet de 50 de lire sterline. Acesta trebuie pariat in termen de 30 de zile dupa ce-l primiti. Daca-l plasati pe o cota de 3.00 si castigati atunci o sa aveti in cont 50x3.00-50=100 euro, bani pe care-i puteti retrage, juca in continuare la pariuri sau transfera la poker/casino. 2. Pariati 5 lire sterline ca Bayern Munchen castiga in timpul regulamentar Liga Campionilor. Daca acest lucru nu se va intampla si castigatoarea o vom afla la penalty-uri atunci cele 5 lire sterline le primiti inapoi. Urmand sa procedati la fel ca mai sus.

Pariati chiar acum pe cele doua jocuri dand click aici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi