Părerea mea despre oferta eFortuna

Se ridică oferta de pariuri sportive de la Fortuna Bet la nivelul concurenței? Află din acest articol detaliat! În momentul în care a intrat pe piața din România, Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016) era recunoscută ca fiind cea mai importantă casă de pariuri sportive din Europa Centrală, deci aveam așteptări destul de mari. Recunosc că intrarea ei pe piața de la noi din țară a fost foarte spectaculoasă, aceasta preluând cele peste 600 de sucursale de cartier pe care le deținea Publicbet în acel moment. Asta a făcut ca Fortuna să fie rapid remarcată de către pariorii de la noi din țară. Serviciile oferite offline sunt mai mult decât decente comparativ cu celelalte agenții de cartier, deci din acest punct de vedere n-a dezamăgit. 

PARIAZĂ ONLINE LA FORTUNA ȘI ÎNCASEAZĂ UN BONUS DE TOP!

Dar Fortuna s-a extins și online, ea lansându-și la scurt timp după intrarea în legalitate site-ul efortuna.ro. Am zis să testez acest site ca să văd dacă se ridică la nivelul la care poate fi considerată o agenție de top. Pe mine la Fortuna oferta sportivă mă interesează în primul rând. Spun asta pentru că de regulă majoritatea agențiilor de pariuri care funcționează atât pe net cât și offline au o ofertă care nu se ridică la nivelul competiției din mediul online. 


CE CONȚINE OFERTA EFORTUNA?

La eFortuna oferta sportivă se bazează în mod special pe fotbal, cum de fapt se întâmplă la toate agențiile de pariuri. Totuși nu sunt neglijate nici celelalte sporturi. M-am bucurat să văd că pe lângă pariuri pe sporturi populare precum tenis, baschet sau handbal nu lipsesc nici pariurile pe ciclism, badminton, curse de cai, curse de câini, MMA și chiar politică și divertisment. 

Revenind la "sportul rege", am remarcat că sunt acoperite inclusiv competiții mai mici, dar parcă nu la fel de multe ca la alte agenții, precum cele 5 case de pariuri recomandate de PariuriX. În schimb, numărul și diversitatea de opțiuni de pariere la meciurile din campionatele mari ale Europei va mulțumi majoritatea pariorilor. Se pot plasa inclusiv pariuri pe cornere și marcatori, dar din păcate n-am găsit pariuri pe cartonașe. Ar mai trebui spus că și la meciurile din România Liga 1 sunt oferite peste 120 de opțiuni de pariere, printre care și multe pariuri combinate. 

În ceea ce privește alte sporturi sunt acoperite foarte multe competiții diferite, dar din păcate nu găsim foarte multe opțiuni de pariere. Totuși, atâta timp cât nu ești în căutarea de pariuri inedite la meciuri de hochei din Germania n-ar trebui să te deranjeze acest lucru. 

oferta-pre-meci.png


ESTE OFERTA LIVE LA NIVELUL CELEI PRE-MECI?

La eFortuna oferta live este uneori chiar mai generoasă decât cea pre-meci, în condițiile în care putem paria pe meciuri de tineret de prin Cehia și Slovacia sau liga a doua greacă. Evident că nu lipsesc nici meciurile din România Liga 2. Din nou, nu sunt oferite foarte multe opțiuni de pariere, dar ar trebui să fie suficiente pentru cei mai mulți clienți. Platforma de pariuri live funcționează destul de bine per total, astfel încât se poate paria în condiții optime. Îmi place și faptul că este oferită opțiunea de pariu rapid, cu ajutorul căreia poți seta din avans miza următorului pariu pentru a nu pierde nici măcar o secundă atunci când pariezi. 

oferta-live.png


CONCLUZII FINALE

Concluzia este destul de simplă: La eFortuna oferta online este suficient de bună indiferent dacă pariezi pre-meci sau live. Este adevărat, sunt agenții care stau mai bine din acest punct de vedere, dar acum contează mult și ce tipuri de pariuri caută fiecare parior; eu unul sunt mulțumit. Oricum din rândul agențiilor care oferă atât servicii online cât și offline, eFortuna stă cel mai bine la acest capitol.

Dacă deschizi acum un cont la efortuna.ro mai beneficiezi de câteva avantaje. În primul rând poți efectua depuneri și retrageri direct din agențiile de cartier, ceea ce înseamnă că n-ai nevoie de un card de credit / debit, de un Paysafecard sau de un portofel electronic. În al doilea rând, beneficiezi de un bonus tentant pentru prima depunere pe care îl poți descoperi AICI. Astfel vei avea mai mulți bani la dispoziție pentru a paria pe meciurile din oferta eFortuna!

Te-ar putea interesa și :

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi