Părerea mea despre oferta de pariuri Superbet!

Află care este părerea mea despre oferta Superbet la pariuri sportive! Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) este una din cele mai cunoscute și cele mai bune case de pariuri stradale din România, iar unul din punctele ei forte este oferta de pariuri. Această ofertă este foarte bună ținând cont că vorbim de o agenție de cartier. Totuși, Superbet a făcut de curând trecerea în mediul online, acolo unde standardele sunt cu totul altele. De aceea în cele ce urmează vom vedea dacă oferta de pariuri sportive Superbet se ridică la nivelul concurenței din mediul virtual. 

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Oferta Superbet pre-meci

  2. Oferta de pariuri live la Superbet

  3. Concluzii finale


1. OFERTA SUPERBET PRE-MECI

Număr de evenimente sportive acoperite pre-meci

Ca și număr de evenimente acoperite pre-meci, chiar n-avem ce reproșa celor de la Superbet. Sunt acoperite inclusiv meciuri de fotbal din liga a cincea engleză sau din liga secundă braziliană. De asemenea, oferta este surprinzător de generoasă și când vine vorba de alte sporturi: sunt oferite pariuri pe meciuri de tenis de la turnee ITF, pariuri pe partide de baschet din campionate precum Germania, Turcia sau Grecia, dar și pariuri pe meciuri din sporturi mai puțin populare la noi în țară, precum futsal, floorball sau bowls. 


Număr de opțiuni de pariere oferite pre-meci

Aici încep să apară primele minusuri față de agențiile de top din mediul online. La meciurile din campionatele mari vei găsi destul de multe opțiuni de pariere (dar nu la fel de multe ca la Unibet, Netbet, Sportingbet sau 888Sport). În schimb, la partidele mai puțin importante de fotbal dar și la meciurile de la alte sporturi oferta este de multe ori destul de săracă și conține doar opțiunile importante de pariere, chiar dacă alți operatori online au o ofertă mult mai bogată. 

oferta-premeci.png


2. OFERTA DE PARIURI LIVE LA SUPERBET

Sincer să fiu mă așteptam la ce este mai rău, fiindcă de regulă agențiile de pariuri care fac trecerea din mediul offline în cel online au un mare minus în ceea ce privește oferta live. Am fost plăcut surprins să observ că oferta de pariuri live Superbet este mai mult decât generoasă. În momentul scrierii acestui articol, Unibet oferea pariuri live pentru 32 de meciuri de fotbal, iar Superbet pentru 28. Trebuie precizat că se jucau doar meciuri din campionate destul de mici sau din ligi inferioare. Nici la alte sporturi precum tenis, hochei sau baschet oferta nu era mai slabă. Chiar și pe meciuri de darts sau bowls se poate paria live la Superbet. 

Un mare plus este acela că se pot plasa pariuri în timp real pe meciurile de handbal, baschet sau volei din campionatele interne de la noi din țară. De exemplu am găsit în oferta live un meci de baschet feminin între Alba Iulia și Sepsi, care nu era la alte agenții online. 

Chiar și numărul de opțiuni de pariere este mai mare live decât pre-meci la meciurile mai puțin importante. Trebuie totuși să te avertizez că platforma live Superbet are problemele ei; unele meciuri sunt blocate mult mai des ca în alte părți, update-urile sunt un pic mai lente, câștigurile sunt procesate mai greu, iar uneori te vei confrunta cu anumite buguri destul de deranjante, cum ar fi ca pariul tău să fie refuzat fără niciun motiv real. 


3. CONCLUZII FINALE

Oferta Superbet este mai mult decât suficientă pentru majoritatea pariorilor, atât cei care vor să parieze pre-meci cât și cei care preferă să  joace live. Nu este chiar cea mai bună, dar nici nu dezamăgește. Superbet are însă alte probleme mai mari. Trebuie să te avertizez că site-ul superbet.ro este singurul site al unei agenții licențiate care nu este optimizat complet pentru mobil, deci va fi destul de anevoios să pariezi de pe telefon sau tabletă.  

De asemenea trebuie spus faptul că mulți pariori au întâmpinat tot felul de buguri, de la probleme de logare până la probleme de pariere. Aceste minusuri sunt de înțeles ținând cont că vorbim de o casă de pariuri care abia a făcut trecerea în mediul online, dar totuși în condițiile date există alternative mai bune precum unibet.ro, sportingbet.ro sau netbet.ro

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!
 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!