Părerea mea despre oferta de pariuri Stanleybet

stanleybet.png

Stanleybet ofertă sportivă - vezi care este părerea mea despre oferta Stanleybet, atât pre-meci cât și live. Stanleybet (D.ONJN 1280/29.06.2016) este un nume important pe piața jocurilor de noroc din România, acest operator oferind servicii la noi în țară încă din 2004. Este drept că până anul trecut cei de la Stanleybet s-au axat doar pe pariuri offline, ei deținând aproximativ 360 de agenții stradale în întreaga țară, din care o treime sunt numai în județul Ilfov. Ar mai trebui spus că Stanleybet România este parte din grupul internațional Stanley Leisure Plc, grup care funcționează în opt țări diferite și care deține peste 2,000 de sucursale. 

Poate o agenție nouă în mediul online să se ridice la nivelul concurenței?

Odată cu introducerea licenței obligatorii pentru casele de pariuri online multe din agențiile de cartier importante și-au dat seama că acela este momentul potrivit pentru extinderea în mediul online. Una dintre aceste agenții este chiar Stanleybet. Dar diferența între nivelul agențiilor online și offline este destul de mare. Cu toții știm că Stanleybet oferea servicii foarte bune pentru o casă de pariuri stradală, dar se poate ridica ea la nivelul unor operatori cu o experiență bogată în mediul online precum Unibet, Sportingbet, sau Netbet, ? Hai să vedem. 

Află tot ce trebuie să știi despre Stanleybet: https://pariurix.com/agentii/stanleybet

 

Bonus, cote și alte servicii

Din păcate nu este oferit un bonus pentru prima depunere, iar promoțiile sunt similare cu cele oferite offline. Cotele sunt cam aceleași, iar singurul plus care îmi sare în ochi este faptul că sunt permise depuneri în contul online direct din agențiile stradale. Până aici nu sunt prea multe de discutat, dar un aspect care mă interesează în mod deosebit este oferta Stanleybet. Să vedem dacă găsim suficiente evenimente sportive și opțiuni de pariere care să-i permită să se ridice la nivelul operatorilor online de top, sau dacă oferta sportivă a rămas la nivelul unei case de pariuri de cartier. 

Pentru a nu face vreo confuzie, trebuie spus în primul rând că pentru a paria online trebuie să intri pe www.stanleybet.ro. Dacă vrei să generezi un bilet pentru agențiile de cartier atunci site-ul pe care trebuie să-l accesezi este www.stanleysports.ro

 

Stanleybet ofertă sportivă – număr de sporturi acoperite pre-meci

Sunt oferite pariuri pe 16 sporturi diferite, din ofertă făcând parte inclusiv sporturi mai puțin populare precum darts, box, polo pe apă sau cricket. Oferta din agențiile de cartier acoperă doar șase sporturi, deci se observă cu ochiul liber că Stanleybet stă mai bine online. Mai mult decât atât, sunt oferite și pariuri non-sportive. Poți paria pe viitorul președinte din SUA, pe rezultatele de la Eurovision, dar și pe multe alte evenimente culturale, politice și de divertisment. Desigur, dacă comparăm oferta Stanleybet cu cea a celor mai bune case de pariuri sportive de pe internet, atunci pot spune că agenții precum Unibet sau 888sport îi iau fața acoperind chiar și de două ori mai multe sporturi. 

 

Ofertă sportivă pre-meci pe fotbal

Să vorbim un pic despre pariuri pe ponturi fotbal. În ceea ce privește campionatele acoperite, în oferta Stanleybet găsim meciuri din Lituania, Algeria, Estonia și din alte țări mai mici. Este oferit un număr decent de opțiuni de parere chiar și la meciurile mai puțin importante, dar nu-mi place faptul că oferta nu este foarte diversificată. Chiar și la meciuri importante din Liga Campionilor nu pot fi găsite pariuri pe cornere, cartonașe, autogoluri sau penalty-uri, opțiuni ce nu lipsesc de la agențiile online importante. În afară de pariuri ce țin de goluri și de rezultatul final n-am găsit nimic inedit. Să spunem că sunt oferite multe pariuri combinate, dar sunt chiar și agenții stradale care stau mai bine la acest capitol. 

Vezi AICI care sunt cele mai comune întrebări ale utilizatorilor PariuriX despre Stanleybet. 

 

Ofertă sportivă live

Din păcate aici începe să se simtă mai mult că vorbim de o agenție trecută din offline în online. Per total oferta sportivă live nu este rea, dar pot să enumăr vreo opt agenții care stau mai bine la acest capitol: Unibet, Sportingbet, Netbet, Efortuna, 888Sport, Winmasters, Betfair și Betstars. Chiar și din rândul operatorilor aflați în aceeași situație ca Stanleybet, pot spune că Superbet de exemplu are o ofertă mai bogată. Cea mai mare problemă la oferta live Stanleybet este faptul că nu sunt acoperite prea multe meciuri de fotbal și tenis și nici nu sunt oferite foarte multe opțiuni de pariere. 

oferta-live.png

 

Concluzie

Oferta Stanleybet ar putea fi suficientă pentru unii pariori, dar dacă este să o comparăm cu oferta principalelor case de pariuri online, ea lasă de dorit, în special când vine vorba de pariuri live. Singurul plus notabil este că spre deosebire de alți operatori de pariuri care au făcut trecerea din offline în online, cei de la Stanleybet s-au străduit să vină cu o ofertă superioară față de cea din agențiile stradale. 


Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi