Părerea mea despre oferta Casa Pariurilor

Cât de bună este oferta sportivă online de la Casa Pariurilor? Am testat serviciile tuturor agențiilor licențiate, și am venit cu o concluzie  dacă se merită sau nu să jucăm la acest operator de pariuri pe internet.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Cât de bune sunt serviciile oferite de Casa Pariurilor?

  2. Oferta Casa Pariurilor pre-meci

  3. Oferta Casa Pariurilor live

  4. Oferta pe loterii internaționale

  5. Concluzii finale

 

1. CÂT DE BUNE SUNT SERVICIILE OFERITE DE CASA PARIURILOR?

Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) este o agenție populară în România, care s-a remarcat în mod special prin agențiile stradale. De ceva timp acest operator de pariuri oferă inclusiv posibilitatea de a paria online, iar în mod surprinzător platforma nu este chiar atât de rea pe cât s-ar putea aștepta unii. Marea problemă a agențiilor trecute din offline în online este lipsa de experiență și platformele instabile care au multe buguri. Totuși, site-ul Casa Pariurilor merge ireproșabil, iar eu n-am întâlnit vreo problemă sau vreun bug major. Grafica este simplă dar plăcută, iar site-ul este ușor de folosit astfel încât și pariorii începători pot juca fără probleme. Este oferită chiar și o aplicație pentru dispozitive mobile, asfel încât din multe puncte de vedere Casa Pariurilor se ridică la nivelul altor agenții online.  

Este însă un aspect care mă interesează în mod deosebit și care sunt convins că interesează și mulți alți pariori: oferta sportivă. Se ridică ea la standardele impuse de operatori precum Unibet, Sportingbet sau Netbet, ? Sau oferta nu depășește nivelul cu care suntem obișnuiți în mediul offline? La aceste întrebări voi încerca să răspund în cele ce urmează. 

 

2. OFERTA CASA PARIURILOR PRE-MECI

Sunt acoperite opt sporturi: fotbal, hochei, baschet, handbal, tenis, volei, baseball și snooker. Din acest punct de vedere nu sunt prea mulțumit deoarece de exemplu Unibet (vezi site-ul agenției) acoperă peste 30 de sporturi diferite. Deci dacă vrei să pariezi la Casa Pariurilor trebuie să iei în considerare faptul că n-o vei putea face decât pe sporturile importante. 

Oferta pe ponturi fotbal conține pariuri pe toate campionatele cât de cât cunoscute, și găsim și câteva țări mai exotice precum Jamaica sau Ecuador. Găsim și campionate precum liga secundă turcă sau liga secundă israeliană, ceea ce este bine, dar sunt și competiții de fotbal acoperite de alte case de pariuri care aici lipsesc. 

O problemă mai mare o reprezintă numărul și tipurile de opțiuni de pariere disponibile. La meciurile din campionatele mai mici sunt oferite doar opțiuni principale. În schimb, dacă joci pariuri pe Anglia Premier League sau pe oricare din primele cinci campionate ale Europei vei găsi inclusiv pariuri pe cartonașe, cornere, schimbări de jucători, modalitatea de înscriere a primului gol, rezerva înscrie, pariuri pe penalty-uri, pariuri pe autogoluri etc. Ca minus, nu se poate paria pe marcatori, dar în rest nu lipsește vreo opțiune importantă. 

În ceea ce privește pariurile pe alte sporturi, sunt acoperite destul de multe evenimente sportive, dar nu sunt oferite foarte multe opțiuni de pariere. 
 

Află mai multe despre oferta pre-meci: https://pariurix.com/agentii/casa-pariurilor/oferta
 

optiuni-pre-meci.png


3. OFERTA CASA PARIURILOR LIVE

Oferta live conține un număr decent de meciuri de fotbal; nu se ridică la nivelul agențiilor de top, dar ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru majoritatea pariorilor ținând cont că am văzut chiar și meciuri din campionatul de tineret al Suediei. În schimb la tenis oferta este mai modestă decât la majoritatea agențiilor consacrate, iar la celelalte sporturi Casa Pariurilor chiar nu stă deloc bine, având o ofertă destul de săracă. Sunt acoperite meciuri live din campionatul național de baschet, handbal sau volei, lucru cu care doar cei de la Superbet se mai pot lăuda din ce am văzut. Dar și la acest capitol trebuie menționat că Superbet stă mai bine deoarece are în ofertă anumite meciuri românești care nu pot fi găsite la agenţia de pariuri Casa Pariurilor.

În ceea ce privește numărul de opțiuni de pariere disponibile, oferta ar trebui suficient de bogată și diversificată încât să mulțumească majoritatea clienților. 
 

pariuri-live.png
 

4. OFERTA PE LOTERII INTERNAȚIONALE

Există totuși un capitol unde Casa Pariurilor se poate lăuda că este numărul 1 în România: pariuri pe loterii. Sunt acoperite multe loterii internaționale foarte cunoscute, atât din Europa cât și din SUA. Printre acestea aș evidenția Grecia Kino 20 / 80, Franța 5 / 49, Spania Bono 6 / 49, Euro Millions 5 / 50 și SUA Mega Millions 5 / 75. În total sunt oferite peste 30 de loterii din întreaga lume pe care poți juca orice sisteme dorești. Partea bună este că indiferent de sistemul ales miza minimă pe bilet este de doar 2 RON.

La Casa Pariurilor poți efectua un depozit direct din agențiile stradale, fără a fi necesar să ai un card de credit, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus pentru mulți. 

Știai că poți paria online pe numere loto la Casa Pariurilor?
 

loto-caasa-pariurilor.png
 

5. CONCLUZII FINALE

În ceea ce privește pariurile pe fotbal oferta conține destul de multe meciuri, atât pre-meci cât și live. La partidele din campionatele importante ale Europei vei găsi aproape toate tipurile de pariuri importante, dar la meciurile din competițiile mai mici s-ar putea să nu fii foarte încântat de oferta sportivă. Din păcate marele minus este acela că sunt acoperite doar sporturile principale.

Deși oferta la baschet, hochei sau handbal conține multe meciuri, sunt oferite destul de puține opțiuni de pariere. Părerea mea este că per total oferta sportivă nu va mulțumi chiar toți pariorii, dar pentru unii va fi suficientă. Singurul lucru care mă încântă cu adevărat la casapariurilor.ro este oferta loto, iar acesta este singurul motiv pentru care eu unul pariez la această agenție.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi