Paradise Poker vă oferă astăzi încă un turneu freeroll cu premii în valoare totală de 2,500$!

Clienții fideli Paradise Poker (deschide un cont acum) care s-au jucat pe parcursul lunii decembrie au primit token-uri la două turnee de Crăciun, turnee care oferă premii în valoare totală de 5,000$.

Primul turneu a avut loc miercuri, 24 februarie iar al doilea are loc astăzi, 26 decembrie cu începere de la ora 21:00. Au acces în acest turneu toți jucătorii Paradise Poker care între 1 și 21 decembrie au acumulat timp de zece zile minim câte 1 FPP.

freerolls.png

Premiile constau în bilete la turnee destul de importante, care la rândul lor au premii foarte mari. Mai multe detalii despre sistemul de calificare la acest turneu și despre premiile oferite puteți afla din acest articol.

Dacă sunteți unul dintre norocoșii care pot participa în turneul de diseară, atunci a venit momentul să aflați mai multe detalii. Înscrierile în turneu au început deja și se termină la ora 21:30. Asta înseamnă că puteți să vă înscrieți și după startul turneului (în maxim jumătate de oră).

Turneul este de tip freezout, ceea ce înseamnă că odată eliminat, nu mai aveți cum să primiți o a doua șansă. De asemenea, nu se pot face addon-uri. Blind-urile vor creşte la fiecare cinci minute, iar în final cei mai bine clasați 40 de jucători vor fi premiați. 

Dacă v-am făcut poftă de un joc de poker dar nu ați reușit să vă calificați pentru acest turneu sau pur și simplu vreți să vă faceți "încălzirea" înainte puteți încerca turneul freeroll de la ora 16:00, care pune la bătaie premii totale de $100.

Simultan cu turneul "Christmas Freeroll" de la ora 21:00 are loc și turneul "Pokerjumbo" care are premii totale de 750$, iar înscrierea costă doar 10 cenți!

Deschide și tu un cont acum la Paradise Poker! Bonus pentru prima depunere de până la 1,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi