Paradise Poker, platforma de poker a celor de la Sportingbet

interfata-site.png

Actualizare importantă mai 2017

Începând cu data de 1 septembrie 2016 Sportingbet (vezi site-ul operatorului) a renunțat la camera Paradise Poker, ceea ce  înseamnă că nu ne mai putem juca poker la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016)  și că informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Pentru a vedea o listă cu camerele de poker online licențiate în România accesează ACEST LINK. Iar dacă vrei să citești recenzia casei de pariuri online Sportingbet, dă un click aici: https://pariurix.com/agentii/sportingbet

PARIAZĂ ACUM LA SPORTINGBET! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!

 

Articolul inițial

Ca orice site de gambling care se respectă, Sportingbet feră pe lângă servicii precum pariuri sportive sau jocuri de cazino și o cameră de poker, aceasta numindu-se Paradise Poker. 

 

Cum mă joc la Paradise Poker?

Dacă vrei să joci la Sportingbet Poker atunci trebuie să intri pe site-ul Sportingbet și să accesezi secțiunea de poker. Aici poți alege între două moduri de a te juca: descărcând aplicația Paradise Poker pe desktop, sau direct din browser. Versiunea web este identică cu aplicația, dar este evident că programul de poker este ceva mai stabil. 

Te poți loga la Paradise Poker utilizând userul și parola contului Sportingbet. Atunci când intri pentru prima dată în camera de poker va trebui să alegi un alias, adică un username după care să te cunoască adversarii de la masa de poker

 

Ce tipuri de jocuri oferă Paradise Poker? 

Aplicația n-are o grafică chiar modernă, dar în orice caz interfața este destul de prietenoasă cu utilizatorii, astfel încât și cei care se joacă poker pentru prima dată se vor descurca de minune. Nici numărul de jucători nu este prea mare, dar de regulă vei găsi la orice oră din zi sau din noapte cu cine să joci indiferent de tipul de poker preferat. Sunt disponibile următoarele tipuri de jocuri: 

  • Jocuri cash – Hold’em, Omaha, 5 Card Draw, 7 Card Stud, Telesina 
  • STROBE -  Hold’em și Omaha. La acest tip de joc vei fi redirecționat către o altă masă imediat ce dai fold la o mână pentru a nu pierde nici măcar o secundă 
  • Sit & Go - Hold’em, Omaha, 5 Card Draw, 7 Card Stud. Buy-in-ul începe de la doar 0,02$ și ajunge până la 215$. 
  • Turnee programate – găsești tot felul de turnee, de la turnee cu intrare gratuită și până la turnee pentru jucătorii high roller. Majoritatea turneelor sunt de Hold’em, dar vei găsi și turnee de Omaha, 5 Card Draw și 7 Card Stud. 
  • Play Money – sunt jocuri de antrenament pe fonduri virtuale; nu pariezi și nici nu câștigi bani reali. 

Află regulile jocului de poker Omaha: https://pariurix.com/reguli-joc-de-poker-omaha.html

interfata-aplicatie.png

 

Ce bonus pentru prima depunere oferă Paradise Poker?

Clienții Sportingbet Poker se pot bucura de un bonus foarte tentant pentru prima depunere care ajunge până la 1,000$. Pentru a te înscrie la această promoție trebuie să intri de pe site în secțiunea ”Pagina mea de poker”, acolo unde la opțiunea ”Sumarul premiilor” trebuie să introduci codul bonus ”BONUS1000” exact ca în imaginea de mai jos.  

 

introducere-cod-bonus.png

 

Din momentul în care ai introdus acest cod ai la dispoziție un termen de 60 de zile pentru a debloca parțial sau integral bonusul de bun venit. Acesta este eliberat treptat în tranșe de 20€ pe parcurs ce te joci: fiecare tranșă este eliberată la acumularea a 200 de puncte de poker. Bonusul eliberat nu este supus vreunei condiții de rulaj, deci poate fi retras sau utilizat așa cum dorești. 

Acest bonus vine cu un mare avantaj: majoritatea camerelor de poker oferă un bonus de 100% sau maxim 200%, dar la Sportingbet Poker poți debloca bonusul maxim indiferent de suma depusă. De exemplu poate vrei să transferi doar 20€ către camera de poker. Atâta timp cât eşti pe plus și ai bani să joci în continuare fără a efectua un nou depozit poți debloca chiar și bonusul maxim utilizând doar cei 20€. 

Află de la PariuriX.com ce bonusuri și promoții oferă Sportingbet!

 

bonus-prima-depunere.png

 

 

 

Poker Jumbo

Poker Jumbo este o competiție de poker organizată lunar de către cei de la Paradise Poker. Zilnic are loc câte un turneu de poker cu începere de la ora 21:00 unde taxa de înscriere este de doar 0,10€, iar premiile totale sunt de 300€. Acesta este un raport excelent taxă / premii ținând cont că în fiecare lună cu doar 3€ te poți bate pentru o parte dintr-un pot total de 9,000€. Dar asta nu este tot; la fiecare turneu vei primi în afară de premii cash și puncte în funcție de locul ocupat. La finalul lunii se vor aduna cele mai mari 10 punctaje ale fiecărui jucător, iar primii 100 clasați vor împărți între ei un pot suplimentar de 4,500€, din care 1,000€ se duc la primul clasat! Deci poți câștiga sume importante de bani făcând o investiție minimă, lucru pe care nu-l prea poți face la alte camere de poker

 

poker-jumbo.png

 

Alte promoții oferite de Paradise Poker

Pe lângă bonusul de bun venit și competiția Poker Jumbo, cei de la Sportingbet Poker vin și cu următoarele promoții: 

  • Turnee exclusive:  în fiecare lună sunt organizate turnee exclusive Paradise Poker unde premiile totale minim garantate sunt de 30,000€! 
  • The Grand Live: este o serie de turnee prin care poți câștiga un pachet în valoare de 2,200€ care să-ți ofere acces la un turneu offline foarte important cu premii fabuloase. Pe lângă buy-in, pachetul include transport, cazare și cheltuieli pentru două persoane. Partea bună este că poți câștiga un astfel de pachet pentru o sumă ce începe de la doar câțiva euro! 
  • ChampionChip – este turneul cu cele mai mari premii organizat de Paradise Poker. Acesta are loc în fiecare zi de duminică cu începere de la ora 19:00. Potul total este de minim 25,000€, deși este drept că și taxa de înscriere este pe măsură: 100€. 
  • Player Rewards – este o promoție la care jucătorii fideli sunt recompensați cu bilete la turnee, premii cash și rambursări de până la 40%! 

Din punctul meu de vedere, marile plusuri avute de Sportingbet Poker sunt reprezentate de bonusul pentru prima depunere de până la 1,000€, dar și de seria de turnee Poker Jumbo!

 

Te-ar mai putea interesa.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive